Vi rekommenderar att man använder Zoom-tjänsten via en dator eftersom eventuell omröstning sker via mobilen. 

Det innebär att du följer mötet via Zoom på datorn/läsplattan och röstar via mobilen.


Zoom
Du som har anmält dig till mötet kommer att få en inbjudan/länk till Zoom via e-post dagen före mötet. För att delta i mötet klickar du på länken. Du behöver inte ladda ner någon särskild programvara utan klickar helt enkelt på länken för att gå med i mötet.


Röstning via mobilen i Trippus (för dig som medlem)

Innan årsmötet startar får alla röstberättigade ett personligt SMS, följ länken för att först registrera din närvaro så att röstlängden blir korrekt.  

Observera!

Närvaroregistrering till mötet sker ca 60 minuter innan årsmötet startar. Denna närvaroregistrering kommer fungera som röstlängd vid eventuell omröstning under mötet. Det är därför viktigt att du som röstberättigad deltagare registrerar dig som närvarande. Om du inte får SMSet, skriv i chatten i Zoom och skicka med ditt mobilnummer så ser vi över det. 

Bra att tänka på

Stäng av ljud och kamera i Zoom för att inte störa andra och för att bidra till bättre bildkvalitet. Du behöver inte säga hej eller bekräfta att du är ansluten till mötet, detta görs via närvaroregistreringen.

Anslut till mötet:

Vi rekommenderar att du använder Zoom-tjänsten via en dator eller surfplatta eftersom röstningsförfarandet sker med hjälp av mobilen. Se till att du har den mobil med det nummer du angett i din anmälan för årsmötet till hands för att kunna registrera din närvaro och rösta. 

Vid röstning 

En fråga kommer att vara aktiverad i taget. När du bockat i ditt röstningsalternativ (exempelvis ja, nej) klickar du på knappen "Skicka" vilket gör att din röst registreras.

När det är dags att rösta på nästa fråga kommer moderatorn aktivera frågan.
Observera! Röstningslänken är personlig och ska därför enbart besvaras av dig. Du kan enbart rösta en gång på respektive fråga. När du skickat in din röst på frågan går det inte att gå tillbaka till frågan.

Jag kan inte se nästa punkt för röstning i dagordningen?


Om du möts av den här vyn...

 
...så kan du uppdatera din telefon, surfplatta eller dator genom att klicka på:  

 
Funktioner som är användbara under mötet

Om du rör pekaren över skärmen dyker en list upp längst ner. Du klickar på respektive symbol för att aktivera/avaktivera funktionen. På datorn ser den ut så här:

Hur man ansluter till ett Zoom-möte:

 


Vid frågor, vänligen kontakta:
Resia Kongress
conference@resia.se