Plats

Scandic Triangeln,  Triangeln 2 . 211 43 Malmö

Tid

Torsdag 6 maj 08.30-18.00

Fredag 7 maj 08.00-15.10

Anmälan monteryta

Grundpaketet är på 3 x 1.5m(4.5 kvm) vilket är minimiyta. Nytt för i år är att vi kommer att ge er möjlighet att scanna era deltagare så att ni vet vilka deltagare ni haft kontakt med.

Scandic Triangeln är ett vanligt hotell med begränsningar i lokalen mm som gör det svårare att bygga montrar och den är bäst lämpad för roll ups och liknande. Vi har utrymme för cirka 30 utställare och det kommer att vara enligt principen först till kvarn.

Ange önskad längd och bredd i Er anmälan, Monterkostnad för baspaket med tidig anmälan är sek 12375.00 inkl moms och kompletterande kvm kostar sek 2300 inklusive moms.

I grundpaketets pris ingår för & eftermiddagskaffe, lunch för 2 personer(fredag eftermiddag ej kaffe) samt tipsrunda (1 fråga)  i grundpaketet ingår även 1 stol. 1 bord samt 1 duk och internet. 

Fler än 2 personer debiteras som ett tillägg per extra person i montern. Anmälan är bindande och efter 1 mars är det ingen återbetalning

Vi fortsätter även detta år med två nivåer vid anmälan och lägsta pris är vid bokning av montern till den 9 mars, nivå nr 2 är fram till start av kongressen. Den högsta rabatten är givetvis för de som bokar tidigt.

Beställning av utrustning: När vi mottagit din anmälan är det möjligt att beställa er utrustning till Er monter. Detta göra via mail till aniva@kongress.com. I lokalen finns mattor på golvet.

Faktura på beställt material skickas av kongresspecialisten

Godsadress:

Scandic Triangeln
Rådmansgatan 8
211 46 Malmö

Vänligen märk paketen med:

–          Ert  företagsnamn

–          Namnet på er kontaktperson på plats (dvs den som ska packa upp försändelsen)

–          Evenemangets/konferensens namn och datum då den äger rum

Inflyttning: Onsdag den  5 maj klockan 17.00-20.00

Utflyttning: Fredag den 7 maj direkt efter att deltagarna gått in för sista föreläsning kl 13.30 och fram till klockan 18.00

I konferenslokalen är det ej tillåtet med utlottning av t.ex alkoholhaltiga drycker så ej heller förtäring av detta som inte serveras av hotellet.

Observera att det ej är tillåtet att bryta utställningen  i förtid, detta medför en kostnad på sek 5000 kr

Frågor: Kenneth Forsberg tel 090 – 208 0205 eller aniva@kongress.com

Info från scandic gällande utställning