Ny funktion för utställare 2021

Under årets AnIva 2021 erbjuder vi er som utställare en ny funktion.

Det är en möjlighet att erbjuda Er nu då vi byter kongressprogram. Denna funktion är även ny för oss så vi kommer att följa ert intresse för detta och användningen av denna. Applikationen kommer att utvärderas och vi ser hur den kan utvecklas.

Detta är en utställarapplikation som ger er möjlighet att scanna av de besökare som ni har i er monter och där kunna dokumentera vilka områden/produkter Er besökare varit intresserad av.

Den fungerar så att ni först laddar ner applikationen och sen scannar av Er besökare i montern och vilka intresseområden/produkter besökaren har varit intresserad av. Vid dagens slut så kommer ni att få en rapport över de besök ni haft i Er monter och vad de har varit intresserade av, ni kommer i rapporten även ta del av besökarnas kontaktuppgifter för att ha möjlighet att följa upp detta.

Vi har begränsat applikationen till 4 områden/produkter per monter/utställare.  Under onsdagen (inflyttningsdag) kommer vi att ha personal på plats som kan hjälpa er med information runt denna applikation.

Hårdvarukrav:

För att detta ska fungera så krävs en Smartphone, antingen Android eller IOS (Iphone).

Eventuella extrakostnader för detta ingår ej utan enbart applikationen.

Mjukvara: Trippus utställare

Laddas ner från Appstore för Iphone eller från Google play för androidtelefoner.

Detta är en frivillig applikation att använda men kan ge er goda möjligheter att följa upp och utvärdera kongressen och de besök ni haft i Er monter.

Instruktioner Android

Instruktioner iPhone