Mads Gilbert er lege og nødhjelpsarbeider. Han har i mange år vært engasjert i Palestina og har jobbet i Gaza i flere omganger. I tillegg har han jobbet i en rekke andre land som har vært berørt av krig, som  Angola, Kurdistan, Afghanistan og Kambodsja. Han kommer til fagkonferansen for å fortelle om hvordan han forbereder seg på å jobbe i kriser og krigssituasjoner og hvordan han tåler å stå i det over tid.

Foto: Digitaliseringsdirektoratet / Creative Commons Espen Nakstad er lege og ble kjent for den norske befolkningen som assisterende direktør i Helsedirektoratet under pandemien. I dag er han tilbake til jobben som leder av CBRNE-senteret ved Oslo universitetssykehus, som han hadde permisjon fra mens han var i Helsedirektoratet. (Foto: Digitaliseringsdirektoratet/Creative Commons)
Hans Jakob Gulliksen har lang erfaring som ambulansearbeider, AMK-operatør, innsatsleder helse og som frivillig i Røde Kors Hjelpekorps. De siste årene har han jobbet som redningsleder ved Hovedredningssentralen Sør-Norge (Sola) med oppfølgingsansvar mot helse, AMK, Luftambulanse og Radio medio, samt som kontaktledd mot FORF og frivilligheten.
Tommy Solberg og Jørgen Hansen er makkere på ambulansestasjonen i Horten. Begge har også bred erfaring fra frivilligheten. De kommer til fagkonferansen for å ha workshop i bruk av vakuum-madrass og -spjelk.
Per Olav Tjore er innsatsleder i Øst politidistrikt.
Agathe Almén er lege i spesialisering innen ortopedi ved Haukeland Universitetssjukehus.
Raymond Johansen er generalsekretær i Norsk Folkehjelp og var byrådsleder i Oslo fra 2015-2023. Han har også vært statssekretær i Utenriksdepartementet og partisekretær i Arbeiderpartiet.
Monica Nervik er frivillig i Norsk Folkehjelp Tromsø og leder i Sentralt Sanitetsutvalg (SSU). Nervik er dermed øverste tillitsvalgt for Norsk Folkehjelps 2000 frivillige innen førstehjelp og redningstjeneste. Hun har vært frivillig i Norsk Folkehjelp i 20 år, og var i forrige landsmøteperiode 1. nestleder i SSU. Til daglig jobber hun som seksjonsleder på nyfødtintensiven ved UNN. 
Beate Liberg er leder i Sentralt Ungdomsutvalg Sanitet (SUS) og har vært medlem i Norsk Folkehelp Rena hele livet. Liberg var med på sin første sanitetstjeneste kun 6 måneder gammel, og tok sitt første førstehjelpskurs som 13-åring. Liberg satt også i SUS i forrige landsmøteperiode.
Live Kummen er frivillig i Norsk Folkehjelp Tromsø og en av Norsk Folkehjelps representanter i Den internasjonale fjellredningskommisjonen. Kummen jobber til daglig som anestesilege og har har tatt de aller fleste kursene innen førstehjelp og redningstjeneste. Hun var leder i Sentralt Sanitetsutvalg i seks år og har også vært organisasjonens representant i FORF-styret.
Siri Neslein er frivillig i Norsk Folkehjelp Stjørdal, og har vært med i Norsk Folkehjelp i sju år. Neslein har besøkt fagkonferansen flere ganger for å holde sine populære workshops om skadesminke.
Lena Louise Vinje-Christensen er frivillig i Norsk Folkehjelp Rena. Etter at hun ble frivillig i 2018 har hun tatt de fleste kursene i Norsk Folkhjelp, og er aktiv både på leteaskjoner, beredskapsambulanse og sanitetsvakter.
Trine Lise Sommerbakk er frivillig i Norsk Folkehjelp Midt-Troms. TIl daglig jobber hun i ambulansetjenesten, og i Norsk Folkehjelp-uniformen har hun ofte rollen som operativ leder. 
Erlend Jensen Sandvoll er frivillig i Norsk Folkehjelp Ofoten. I tillegg til å bidra på aksjoner, er han også NK-BLPD i Nordland politidistrikt.
Robin Skjellum er lege og frivillig i Norsk Folkehjelp Sanitet Haukeland. De siste årene har også vært prosjektleder for førstehjelpsopplæringen i Cabo Delgado-regionen i Mosambik. Førstehjelpsopplæringen er en del av et større beskyttelsesprosjekt for befolkningen i den kofliktfylte regionen.
Lars Petter Thorkildsen er frivillig i Norsk Folkehjelp Sandnes. Lokallaget er et av våre mest aktive lag når det kommer til førstehjelpstejenester, og har flere store arrangementer i løpet av året.
Runi Putten er tidligere rådgiver i Norsk Folkehjelp, og har de siste årene vært blant pådriverne for en bedre kameratstøtte-ordning i Norsk Folkehjelp. Hun har vært med i arbeidsgruppen som har jobbet med det faglige grunnlaget og utdanningsplan for ordningen. Hun er også kurset i samtalemetodikken RITS (rekonstruksjon og integrasjon av traumatisk stress).
Ivar Windju er rådgiver i Norsk Folkehjelp og organisasjonens representant i ekspertgruppen for Felles aksjonsstøtteverktøy, som koordineres av Hovedredningssentralen.

Jon Ree Holmøy er rådgiver i Norsk Folkehjelp, og jobber med sanitetsungdom og lokallagene i Sør-Vest. Han har også vært med å utvikle e-læringen for trygg organisasjon.
Charlotte Morkken er rådgiver i Norsk Folkehjelp, og jobber med rekruttering og oppstart av nye lokallag. Hun er også ansvarlig for medlemsportalen, som er et av de viktigste verktøyene i arbeidet med å tilrettelegge for en enklere frivillighet i Norsk Folkehjelp.
Erlend Aarsæther er beredskapsrådgiver i Norsk Folkehjelp, og har 20 års fartstid som frivillig i redningstjenesten. Han har tidliger vært daglig leder i norsk kompetansesenter for fjellredning og fagutvikler i Norsk Folkehjelp, og har blant annet laget veilderen for søk etter savnet med demens og søk etter savnet med økt selvmordsrisiko.
Vegard Standahl Olsen er fagutvikler i Norsk Folkehjelp, og har blant annet vært med å utvikle hypotermiløftet og bratt og glatt-konseptet. Han er også en av Norsk Folkehjelps representanter i Den internasjonale fjellredningskommisjonen.
Irma Julardzija og Ingrid Remvik Leirvik er rådgivere i innenlandsavdelingen i Norsk Folkehjelp, og jobber blant annet med trygg organisasjon og e-læring. De har utviklet e-læring for psykososial førstehjelp og jobber nå med å utvikle e-læring for trygg organisasjon.