VA Juridiskt Forum - Online  

Coronapandemin har ju inneburit en hel del förändringar i Svenskt Vattens planerade verksamhet. Tyvärr har vi också blivit tvungna att ställa in konferensen VA Juridiskt Forum, som skulle ägt rum i Stockholm i november. Samtidigt är ju de juridiska frågeställningarna lika aktuella och angelägna och därför genomför vi konferensen som en serie webinars istället.

Under två tillfällen under  senhösten, närmare bestämt: 10 och 11 november  (kl 09.00 - 12.00) kommer Du att ha möjlighet att ta del av flera av de aktuella ämnena som vi skulle diskuterat på plats i Stockholm.

Dag 1, dvs den 10 november, kommer vi att uppdatera er kring rättsutvecklingen i Sverige och EU det gångna året med hjälp av bland andra Lars Olsson, hovrättsråd på Mark- och miljööverdomstolen och tidigare rådman på VA-nämnden. Även Mathias Kågell-Landgren, kommunjurist i Ronneby kommun, kommer att vara med oss och berätta vad som händer i  det uppmärksammade PFAS målet i Blekinge. Tillsammans med de nämnda och flera inbjudna talare samt Svenskt Vattens egna experter kommer vi att hjälpa er att hålla er à jour med VA-juridiken.  

Dag 2, den 11 november har vi fokus på att diskutera olika former av samverkan och dess för- och nackdelar samt de juridiska förutsättningarna och konsekvenserna av samverkan och bolagisering. Välkomna att ta del av erfarenheter från de som redan satt igång och genomfört olika samarbets- och bolagsformer.

Webinarierna ger fortfarande bra möjligheter till diskussion och interaktivitet med bl a våra medlemmar och externa föredragshållare. Mer om programmet för respektive dag hittar du under länken program ovan till höger.

Du kan anmäla dig till båda dessa två webinars samtidigt, men också anmäla dig till ett specifikt webinar om det passar dig bättre. Kostnaden per webinar är 1795:- (exkl moms) och om Du bokar båda två samtidigt blir priset 3495:- (exkl moms). Länk till anmälan hittar du högst upp på sidan till höger. 

Välkommen med din anmälan!