Meny

 
 
 
 
 
 

FOREDRAGSHOLDERE

 
 

Hilde Thunem
Administrerende direktør i Norid AS
Thunem har ledet Norid, registerenheten for norske toppdomener, siden den ble opprettet som eget selskap i 2003. Hun brenner for et trygt, sikkert og stabilt internett for alle, og har engasjert seg i prosesser for å påvirke rammene for internett i flere internasjonale fora. Hun har sittet i styret for CENTR, the Council of European National Top-Level Domain Registries, en organisasjon som samler europeiske registerenheter. Thunem har en master fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet.

 
 

Ide Boberg
Markedsanalytiker, Norid
Ide Boberg har jobbet som markedsanalytiker i Norid siden 2020. Hun har en mastergrad i samfunnsøkonomi fra NTNU, og er i dag fagansvarlig for analyseområdet i Norid.

 
 

Steinar Grøtterød
Medlem i arbeidsgruppen for Transfer Policy Review Policy Development Process (PDP)
Steinar Grøtterød har lang erfaring som ISP, forhandler og Registry Operator. Han er medlem av arbeidsgruppen for Transfer Policy Review Policy Development Process (PDP). Arbeidsgruppen har som mål å lage nye retningslinjer for overføring av gTLD-domener mellom registrarer (Inter-Registrar Transfer Policy).

 
 

Espen Skogstad og Else Gun Ommundsen
Næringslivskontakter på Nasjonalt Cyberkrimsenter (NC3) på Kripos
I takt med et økende trusselbilde i det digitale rom har næringslivskontaktene på Kripos en spesiell oppmerksomhet mot cyberkriminalitet. Næringslivskontaktene skal styrke samarbeidet med næringslivet, sikkerhetsmyndigheter og andre aktører i det sivile samfunn. En viktig del av dette arbeidet er å formidle trusselbildet, slik at næringslivet og politiet har en felles situasjonsforståelse. Målet er at næringslivet kan lage gode risikovurderinger og iverksette effektive tiltak til rett tid som et ledd i forebygging og bekjempelse av cyberkriminalitet som rammer dem.

 
-->
 

Alexander Iversen
Fagsjef – sikkerhet, Nkom
Alexander Iversen har ansvaret for å følge den teknologiske og sikkerhetsfaglige utviklingen innenfor elektronisk kommunikasjon, og arbeider med tverrfaglige analyser, utgreiinger og prosjekt.