Välkommen som utställare på MätKart23!
Sveriges Kart- och Mätningstekniska Förening med ca 1 000 medlemmar erbjuder en årligt återkommande konferens med ca 250-300 deltagare. Vi besöker en ny plats varje år och nu har turen kommit till Västerås där MätKart kommer hålla till på Hotel Plaza.                                              

Lokalernas möjligheter
Utställningen på Hotel Plaza kommer att vara i direkt anslutning till de sessionssalar som vi använder. För- och eftermiddagsfika serveras i utställningen. Allt för att ge både er och våra besökare en bättre möjlighet att mötas. Som utställare deltar ni självklart i kvällsarrangemang och middagar tillsammans med övriga konferensdeltagare och utställare. Det ger er ytterligare tillfällen till kontakter och intressanta möten!

Öppettider utställning
Utställningen kommer att ha följande öppettider:
Onsdag 3/5 kl. 11.00 - 18.00
Torsdag 4/5 kl. 08.00 - 17.00

Utställning
I utställningen får ni som vanligt möjlighet att knyta kontakter med konferensens deltagare.

På onsdag eftermiddag har vi lagt in en förlängd fikarast där vi tillsammans med konferensdeltagarna har ett tårtkalas i utställningen där vi firar att SKMF fyller 70 år!

Under tårtkalaset är det ett ypperligt tillfälle för er utställare att i era montrar hitta på en gren som deltagarna får tävla i.

SPEEDTALK - 1 min/utställare
I samband med inledningssessionen på onsdagen vill vi gärna presentera er och ge er möjlighet att synas på scenen, vid ett speedtalk. En representant för varje utställande företag står på scenen tillsammans och ni tar ett kliv fram när det är er tur att presentera er. Företagets logga kommer att visas i ett bildspel och ni får 1 min att locka besökarna till just er monter.

PRIS
Att delta som utställare kostar 12 000 kr exkl. moms och inkluderar då för- och eftermiddagsfika, lunch torsdag och deltagande i kvällsaktiviteter med middagar för en person. För extra utställarrepresentanter tillämpar vi en trappmodell, dvs ju tidigare ni anmäler er desto lägre avgift enl. följande:
t o m 27/2: 3 500 kr,
28/2 - 15/3: 3 900 kr,
16/3 - 31/3: 4 900 kr. 

Även det inkluderar för- och eftermiddagsfika, lunch torsdag och deltagande i kvällsaktiviteter med middagar. Sista ordinarie anmälningsdag är 1 april 2023.

      

Vid anmälan efter 1 april höjs avgiften med 1 000 kr.                                                             

UTRUSTNINGSPAKET
Vi erbjuder två olika utrustningspaket att välja mellan, se alternativ nedan.  Utrustningen är inkluderad i priset ovan.                                

Alternativ 1
Utställningsplats, (6 kvm), 1 st ståbord, 1 st grendosa för el, elanslutning, internetuppkoppling via trådlöst nätverk/wifi.

Alternativ 2
Utställningsplats, (6 kvm), 1 st vanligt bord, 2 st stolar, 1 st grendosa för el, elanslutning, internetuppkoppling via trådlöst nätverk/wifi.                                                              

Andra önskemål
Önskar ni något annat till er monter, så hör av er till matkart@skmf.nu                                                                

HÄR SYNS NI
Vi kommer kontinuerligt att uppdatera anmälningssidan, vår Facebooksida och vår webbplats med vilka utställare som har anmält sig, med logga och en klickbar länk till er webbplats. Anmäler ni er innan den 15 februari så kommer er logga även finnas med i SINUS nr 1 2023 där vi visar vilka utställare som är klara. Så ju tidigare ni anmäler er, desto mer exponering får ni!

Kontakt
Har ni frågor när det gäller anmälan, anmälningssidan eller fakturering ta kontakt med

Tina Malmström på TM EVENT:
Tel: 076-0212601,
E-post: tma@tmevent.se

Övriga frågor - vänligen kontakta matkart@skmf.nu