Välkommen till Equalis digitala utbildningsdag för patientnära analyser!

Utbildningsdagen äger rum 14 oktober 2021 på webben. Programmet har tagits fram av Equalis expertgrupp i patientnära analyser. Det innehåller en blandning av aktuella ämnen som berör oss alla i vårdens vardag och även spännande nyheter

Under den digitala utbildningsdagen är vi glada att kunna erbjuda deltagarna ett omfångsrikt program med interaktiva moment. Vi kommer att få lyssna på hur en kirurg ser på analysers kvalitet och vikten av rätt resultat. Vi kommer få ta del av flera presentationer rörande Covid-19; erfarenheter från året som gått, PCR eller snabbtester och hur bra testerna är. Vi får lära oss om kontroll av preanalys och hur våra kontrollresultat sett ut över året. Vi får även lära oss mer om sorkfeber och oral antikoagulation, till exempel varför det tas så mycket färre PK prover idag. Under dagen hålls en högaktuell föreläsning om varför primärvården är i fokus och den omställning som pågår inom hela hälso- och sjukvården.

Alla intresserade är välkomna att anmäla sig. Anmälan till utbildningsdagen skall vara Equalis tillhanda senast den 7 oktober 2021.

För mer information, klicka på ”Program”