Program 


14.00 Dörrarna öppnas 

Kom och gå runt bland utställare, få fina erbjudanden och umgås med dina kollegor innan det är dags att slå sig ner för föreläsning. 


17.00-18.00 Föreläsning – Kul på jobbet med Karin Adelsköld 

Forskningsresultaten är tydliga: glada anställda presterar bättre på jobbet, medarbetare som har roligt känner minskad stress och kollegor som får skratta har lättare att samarbeta. Men hur har man kul på jobbet i praktiken? Och hur kan man med hjälp av humor hålla motivationen och teamkänslan uppe i svåra tider? Det ska Karin berätta! 

Vetenskapsjournalisten och komikern Karin Adelsköld har i snart 15 år ägnat sig åt humorforskning. I sin föreläsning lär hon ut grunderna i humor, berättar om den senaste humorforskningen och ger er konkreta tips på hur man kan bli friskare både fysiskt och psykiskt genom att ta humor på allvar. 


18.00-18.45 Utställning och kanske dags för lite mat

Strosa runt lite till i vår utställaryta eller se till att få dig lite mat och en trevlig stund med dina kollegor. Snart blir det show! 


18.45-19.45 Föreställning – Improverket tolkar VGR 

Med värme och humor skildrar Improverket vår arbetsplats och välmående. Allt är improviserat, så det blir en helt unik show bara för oss. Skratt och igenkänning utlovas! Och bara lugn, ingen från publiken behöver komma upp på scen. 

Improverket använder sig av spontanitet, samarbete, kreativitet och fantasi som tillsammans med en stor dos humor, energi och uppriktighet blir en riktigt unik show! 



19.45 Utlottning 

20.00 Tack för idag! 

Vi hoppas att du och dina kollegor går hem med ett leende på läpparna och ett eller annat bra erbjudande. 


Konferencier

Allting har en början och ett slut, och på VGR Tour är det vår konferencier Magnus Harada som inleder och avslutar föreläsningsprogrammet. Till vardags arbetar han som psykolog och organisationskonsult på Hälsan & Arbetslivet, med fokus på arbetsmiljön i VGR. Han föreläser oftast på teman såsom återhämtning, stress och kommunikation.

 

 

 

Vi ses på Touren!