På ägarmötet identifierade vi ert önskemål om utbildningar. Parallellt under Klarsyntmässan den 30-31 augusti kommer vi att genomföra 30-minuters utbildningspass om våra smarta koncept, ServeIT Online och kassan.

Vi har bjudit in Rasmus Widstrand från Northmill support och Andreas Angbrant från Ninetech att hjälpa till med dessa utbildningar. Även Johan Samuelsson verksam optiker på SSG i Malmö och Pelle kommer att leda utbildningarna.

Vi har bokat två mindre grupprum på plan 2 ovanför mässhallen där vi kommer att genomföra dessa utbildningar. Utbildningspassen rullar på löpande och återkommande under mässdagarna. Vi hoppas ni finner utbildningsämnena intressanta och tar tillfället i akt att planera in ett eller flera intressanta pass under mässbesöket.

Antal platser är begränsat i varje session så vi ser gärna att ni i förväg planerar och bokar in er på bokningssidan som ni finner länk till nedan.

Vi kommer även att ha bemanning i Klarsynt mässmonter dit ni är välkomna förbi för att snacka ServeIT Online eller andra IT-frågor.

Rum 1 - Smarta koncept och kassan

Rum 2 - ServeIT Online

Boka här