Meny

 
 
 
 
 
 

Foredragsholdere

 
 

Knut Eriksmoen
CEO, Schenker AS
Knut har en Bachelor i Marketing, Internationalization and Management fra BI, og over 20 års bransjeerfaring fra ledende stillinger i transport - og logistikkindustrien. Han tok over stillingen som CEO for DB Schenker i Norge i 2017. Knut er også styreleder i NHO Logistikk og Transport som organiserer en stor del av transport - og logistikkbransjen i Norge.

 
 

Are Kjensli
Adm. Direktør, NHO Logistikk og Transport
Are har utdanning fra Forsvaret og INSEAD, og har lang erfaring innen logistikkledelse. Før han ble administrerende direktør i NHO Logistikk og Transport i 2014, hadde han lederstillinger i CargoNet AS, Coca Cola AS og Bakehuset Norge. Han var 9 år i Hæren, og var også logistikksjef i LOOC.

 
 

Christian Flatum
Senior Director Head of Ocean Freight, Schenker AS
Christian er siden 2018 medlem av ledergruppen i Schenker AS. Han har +10 års erfaring innen global sjøfrakt, og har også en posisjon i Schenkers europeiske sjøfrakt-team. Utdannet på BI innen supply chain management.

 
 

Frode Robberstad
Vice President Sales EMEA & LATAM, Autostore
Frode startet i Hatteland Elektronikk i 1997, ogble med over til Arrow i 2000 da Hatteland solgtesitt selskap.Ledet Arrow Norway fra 2012–2017, for så å komme tilbake i AutoStore som leder forsalg i EMEA og LATAM.

 
 

Johannes Rørtveit
Logistics Manager, Autostore
Johannes har bakgrunn som toller (12 ½ år), og ble ansatt i Hatteland gruppen som tollrådgiver i 1994. Siden da har han hatt forskjellige stillinger -i Hatteland selskaper med ansvar for tollager, fortolling, lager, QA og transport. I 2017 ble AutoStore solgt ut av Hatteland Gruppen og siden da har han vært i Austostore.

 
 

Wolfgang Frank
Senior Vice President Head of Land Transport, Schenker AS
Wolfgang har en doktorgrad i fysikk fra Max Planck Institute i Stuttgart. Han har en omfattende erfaring fra Logistikkbransjen, hvorav de siste 26 år blant annet fra Schenker, DSV og som konsulent i Accenture.

 
 

Espen Nakstad
Ass. Direktør, Helsedirektoratet
Espen er en norsk lege, jurist og forfatter som er fungerende assisterende direktør i Helsedirektoratet og har hatt en fremtredende rolle under koronaviruspandemien.

 
 

Brigader Anders Jernberg
Sjef for Joint Logistic Support Group, Forsvaret
Anders Jernberg er utdannet ingeniør og har lang erfaring fra taktisk, operativ og strategisk ledelse. Han har ledet Ingeniørbataljonen og vært sjef for NOR JLSG siden 2020.