Meny

 
 
 
 
 
 

DB Schenker fyller 150 år – Velkommen til Jubileumsseminar

 

DB Schenkers reise og utvikling gjennom 150 år har vært en aktiv deltagelse i en samfunnsutvikling som har brakt oss dit vi er i dag. Med slagordet «Elevating Lives» er vi stolte av å ha bidratt til å bringe samfunnet i en positiv retning på ulike områder. I anledning vårt jubileum ønsker vi å invitere våre viktige og trofaste kunder til en feiring sammen med oss på Ullevaal Stadion.

Vårt program for dagen vil reflektere logistikkens rolle i et samfunn i krise, og erfaringene vi har fått den siste tiden. Vi skal også belyse utfordringene vi står ovenfor fremover og se på den globale forsyningssituasjonen.

Vi ønsker også å invitere deg til å være med videre utover ettermiddagen. Det blir en hyggelig middag med påfølgende landskamp mellom herrelandslagene til Norge og Slovenia.

Norges Fotballforbund (NFF) og DB Schenker i Norge har et langsiktig bærekraftsamarbeid. DB Schenker har en ambisiøs bærekraftstrategi, og sammen med NFF jobber vi i fel leskap for å sikre at NFF kan gjennomføre sitt logistikkbehov så klimanøytralt som mulig.