KULTURSKOLEDAGARNA 2023 – Nu är anmälan stängd!

Välkommen till årets viktigaste mötesplats för chefer och ledare i alla landets kulturskolor! I år är vi på Kulturskolerådet mycket glada över att kunna bjuda in er till det spännande Kulturkvarteret i Örebro. Ledarskapet står i fokus, seminarier och mingeltillfällen är många och tillsammans gör vi konferensen relevant för varandra. Nu är det viktigare än någonsin att samla våra krafter för alla barn och ungas nutid och framtid! Anmälan är nu stängd.

Datum: 22-23 mars med förmingel 21/3
TEMA: Ledarskap
Plats: Örebro
Onsdagen den 22 mars tillbringas på Hjalmar Bergman-teatern fram till Festivalkvällen, som äger rum på Kulturkvarteret. De som valt studiebesök i stället för årsmöte lämnar Hjalmar Bergman kl 15:00. Torsdagen tillbringas helt på Kulturkvarteret.
Målgrupp:
Konferensens målgrupp är i första hand ledare/chefer/rektorer i musik- och kulturskolor men också politiker eller andra beslutsfattare som berör ungas kulturutövande.
Inspirationsföreläsare:
Niklas Huss, Malin Oest och Sara Damber
Ramtider:
Konferensen invigs onsdagen den 22/3 kl 9:00 i Hjalmar Bergman-teatern (på gångavstånd från Kulturkvarteret) och är slut kl 16:00 torsdagen den 23/3. Organiserat förmingel kvällen den 21/3.
Registrering:
Ingen registrering krävs och du är välkommen direkt till start i Hjalmar Bergman-teatern. Din bokningsbekräftelse är din biljett till festivalkvällen.
Boende: Boende bokar och betalar du själv. Mer info under fliken 'Hotellbokning' på denna sida.

Nytt för i år:
- En spännande festivalkväll på Kulturkvarteret! Vi byter gamla tiders galamanér mot ett späckat festivalprogram, massor av mingelmöjligheter och specialkomponerade menyer i food trucks – medtag lokalsinne eller grabba tag i en festivalvärd och njut av en helkväll med extra allt! Dryck (förutom vatten) ingår inte till maten men allt finns att köpa. För dig som vill svänga de lurviga gästas vi av ingen mindre än DJ Mill Klemming.

- Fem ungdomar från nystartade KNUT – Kulturskolans Nytänkande Ungas Talan – kommer att följa konferensen på olika sätt. Passa på att samtala med dem om en kulturskola i utveckling.

- Organiserat förmingel kvällen innan konferensen för alla som reser långt och vill ses dagen innan konferensens start. Denna gång höjer vi beredskapen och organiserar en plats för kvällen-före-häng i vackra Scandic Grands lokaler, med samtal och möjlighet att beställa mat i förväg. Glöm inte att kryssa i rutan i anmälningsformuläret om du kommer till denna afton.

 

ANMÄLNINGSINFORMATION

Sista anmälan
Anmälan är nu stängd. Du kan ställa dig på kö genom att skicka epost till malin@kulturskoleradet.se
Anmälan är bindande. Inga avgifter betalas tillbaka, men platsen kan överlåtas på annan deltagare.
OBS Boende bokar du separat, se nedan.
Anmälningsförfarande
Efter att du anmält dig fick du ett sms med en personlig länk, där du hittar information om program med mera. Där finns också “Min sida”, där allt du anmält dig till samlas, så att du enkelt ser allting i din telefon. “Min Sida” fungerar också som din digitala biljett till konferensen.
Fakturering
Varje anmälande kulturskola/person faktureras efter sista anmälningsdag, 17/2, av Kulturskolerådets samarbetspartner Trippus. 
Konferenskostnad
3 150 kr exkl. moms
Boende 
Boende bokar och betalar du själv. Mer info under fliken 'Hotellbokning' på denna sida.

 

HÅLLBARHET

Då vi eftersträvar att vara en på alla sätt hållbar konferens kommer du vid några tillfällen att få välja i förväg om du vill ha fika eller inte, så glöm inte att fylla i detta i din anmälan. Av samma anledning kommer programmet inte att tryckas, utan återfinns i eventappen och kan då uppdateras kontinuerligt. Öl, vin och all slags dryck till festivalkvällen väljs och betalas separat på plats. Vatten ingår. Tack för att vi tillsammans minskar svinnet och gör att alla känner sig trygga.


ÖVRIGT

Nu är alla seminarier släppta, se programmet i din bokningsbekräftelse. Seminarier väljer du på plats. Festivalkvällens program släpps senare.
Har du ytterligare frågor gällande programmet eller din anmälan, vänd dig till malin@kulturskoleradet.se

Konferensen arrangeras av Kulturskolerådet och genomförs i samarbete med Kulturkvarteret Örebro och
Regional Kulturskolesamverkan i Örebro län.
Tillsammans hälsar vi dig varmt välkommen till Kulturskoledagarna 2023!
ANMÄLNINGSFORMULÄRET