And Hotel ligger på cirka 10 minuters promenadavstånd från Linköpings Konsert och Kongress. Hotellet är nybyggt sedan fyra år tillbaka och erbjuder en modern medveten stil på rum och inredning. I fastigheten finns även garage, bar, restaurang och ett mindre gym.  Från järnvägsstationen är det cirka 15 minuters promenad.

Pris per natt (enkelrum): 1350:- + moms

     
 

Elite Stora Hotellet ligger i centrum, mitt på Stora torget cirka 10 minuters promenad från Konsert och Kongress. Det här är ett anrikt hotell med historia från 1800-talet. På hotellet finns en restaurang och uteservering. Parkering finns på närbeläget parkeringshus och från järnvägsstationen är det ungefär 15 minuters promenad.

Pris per natt i enkelrum: 1420:- + moms

     
 

Scandic Frimurarhotellet ligger på några minuters gångavstånd från järnvägsstationen och på 10 minuters promenad från Konsert och Kongress. Även detta ett anrikt hotell med restaurang och träningsmöjligheter. Bilparkering finns i huset samt på närbeläget parkeringshus.

Pris per natt i enkelrum: 1330:- + moms

     

Dessa hotell kan du boka i samband med att du anmäler dig till konferensen och få kostnaden smidigt samfakturerad med deltagaravgiften.

Om du vill ha andra alternativ på boende rekommenderar vi att titta på Visit Linköpings hemsida: https://visitlinkoping.se/planera/bo