Meny

 
 
 
 
 
 

Foredragsholdere

 
 

Fredrik Wildtgrube
Vice President, Finnair Cargo

Fredrik har en mastergrad i økonomi med lang erfaring innen Internasjonalisering, globale forsyningskjeder og logistikk. Han har hatt kommersielle lederroller innen spedisjon- og luftfartsindustri, hvor fokus alltid har vært på kunde og verdiskapning. Fredrik har base i Helsinki, Finland.

 
 

Morten Würgler
Head of Airfreight, Schenker AS

Morten har siden 2014 drevet Air Perishables og sørget for at Schenker AS i dag er Norges ledende luftfraktspeditør. Han har over 20 års bred internasjonal forretnings- og logistikkerfaring, hvorav 13 av de i Schenker AS.

 
 

Knut Eriksmoen
CEO, Schenker AS

Knut har en Bachelor i Marketing, Internationalization and Management fra BI, og over 20 års bransjeerfaring fra ledende stillinger i transport- og logistikkindustrien. Han tok over stillingen som CEO for DB Schenker i Norge i 2017. Knut er også styreleder i NHO Logistikk og Transport som organiserer en stor del av transport- og logistikkbransjen i Norge.

 
 

Mounir El’Mourabit
Product Manager, Vartdal Plast

Mounir har jobbet for Vartdal Plast siden 2015 og har vært involvert i flere prosjekter innen ulike forretningsområder i selskapet.
For øyeblikket arbeider han med implementeringen av sirkulære produkter, med særlig fokus på produksjonsfasen og slutten av levetiden til produkter. Før VARTDAL PLAST har han jobbet 13 år innen ulike finansområder. Han er også styremedlem i Emballasjeforsk.

 
 

Wenche Grønbrekk
Global Head of Sustainable Development – Cermaq

Wenche er ekspert på bærekraft og leder i dag flere samarbeid med norske selskaper for å fremme FNs Global Compact og deres bærekraftsmål. Gjennom tverrfaglig samarbeid har hun utviklet løsninger på de komplekse utfordringene på bærekraftig utvikling i havindustrien.

 
 

Trond Henriksen
Group Lead FoodTrust, & Blockchain, Atea

Trond har vært i Atea siden 2017. Der har han jobbet med blant annet strategi, ledelse, teknologi og innovasjon. Som Group Lead FoodTrust & Blockchain er hans primære ansvar å bygge, tilrettelegge for og identifisere nye bærekraftige markeder ved hjelp av blockchain-teknologi.

 
 

Asok Kumar
EVP, Executive Vice President Global Air Freight, DB Schenker

Asok har vært i DB Schenker i 15 år og vært stasjonert i Singapore, Indonesia og USA. For øyeblikket er han Executive Vice President Global Air Freight i DB Schenker, og ansvarlig for det globale flyfraktnettverket, flyoperasjoner, innkjøp, inntektsstyring, operasjonell utmerkelse og digitalisering.

 
 

Christian Flatum
Senior Director Head of Ocean Freight, Schenker AS

Christian er medlem av ledergruppen I Schenker AS siden 2018. Han har +10 års erfaring innen global sjøfrakt og har også en posisjon i Schenkers Europeiske sjøfrakt team. Utdannet på BI innen supply chain management.

 
 

Petter Lie Axelsen
Head of Legal, Schenker AS

Petter er advokat og medlem i ledergruppen i Schenker AS. Han har spisskompetanse innen kontraktsrett og selskapsstyring. I Schenker AS jobber Petter særlig med balansering av rettslig risiko og kommersielle muligheter. Petter har 15 års erfaring fra advokatfirmaer, næringslivet og internasjonale virksomheter.

 
 

Hans Jørgen Elnæs
Flyanalytiker /CEO WINAIR AS
Hans Jørgen har lang og allsidig erfaring fra norsk og internasjonal luftfart og har etablert seg som en ledende flyanalytiker. Elnæs blir på daglig basis brukt av media for å kommentere og gi innspill på aktuelle luftfartssaker, ikke bare i Norge, men også globalt. Elnæs gir råd og deltar i prosjekter for internasjonale konsulentselskap, finansielle aktører, myndigheter, bedrifter, organisasjoner og andre som har behov for råd eller informasjon om flyselskaper, M&A, markeder, konkurransesituasjon, rammebetingelser, prognoser og annet som kan linkes mot luftfart og relaterte industrier.

 
 

Stefan Hyttfors
Futurist

Stefan Hyttfors er en av Nordens beste foredragsholdere. Hans foredrag handler i stor grad om hva som vil skje fremover, og hvordan teknologi vil endre måten vi jobber på. Temaer han vil belyse er disrupsjon, atferdsendringer og neste generasjons lederskap. Vi lover et inspirerende, utfordrende og underholdende foredrag – som vil tvinge deg til å ta stilling til endringer som kommer.