Meny

 
 
 
 
 
 

Foredragsholdere

 
 

Knut Eriksmoen
CEO, Schenker AS
Knut har en Bachelor i Marketing, Internationalization and Management fra BI, og over 20 års bransjeerfaring fra ledende stillinger i transport- og logistikkindustrien. Han tok over stillingen som CEO for DB Schenker i Norge i 2017. Knut er også styreleder i NHO Logistikk og Transport som organiserer en stor del av transport- og logistikkbransjen i Norge.

 
 

Ketil Solvik-Olsen
Daglig leder, Seabrokers

Ketil er 1.nestformann i Frp og var samferdselsminister i Solberg-regjeringen fra 2013-2018. Han jobber nå i Seabrokers og har styreverv i en rekke startup selskap innen teknologi, miljø og transport. Han var stortingsrepresentant i åtte år, og var fra 2005 til 2011 medlem av Stortingets energi- og miljøkomité, og fra 2011 til 2013 i finanskomiteen. Før det jobbet han i rederiet Leif Höegh & Co og i Møller-gruppen.

 
 

Tonje Wikstrøm Frislid
CEO, FLYR

Tonje startet i bransjen som crewplanlegger i Norwegian i 2007. I 2015 ble hun utnevnt som direktør for crew management i samme selskap og var sterkt involvert i flere deler av Norwegians virksomhet. Hun har også erfaring fra ledende stillinger i Unibuss og i tjeneste- og serviceleverandøren Coor.

 
 

Emilie Anker Stordalen
Prosjektleder Nordic Choice Hotels
Emilie Stordalen er prosjektleder i Nordic Choice Hotels, med ansvar for åpning av nye hotellprosjekter i Norge og Sverige. Emilie har en bachelor of science fra Cornell University (New York) og en mastergrad i strategi, markedsføring og teknologiutvikling fra Imperial College (London). Hun har tidligere jobbet som Strategy and Operations Consultant i Deloitte, og sitter i styret i Stordalen Foundation.

 
 

Sigrun Gjerløw Aasland
Daglig leder, ZERO
Sigrun har nylig blitt innsatt som daglig leder i Zero, etter flere år i fra stillingen som nestleder i Tankesmien Agenda. Hun har tidligere bakgrunn fra Econ, Norfund, som daglig leder i analyseselskapet Damvad, og fra Verdensbanken. Hun har en mastergrad i økonomi fra Johns Hopkins University School of Advanced International Studies (SAIS) i Washington D.C., og Cand. mag. i sammenlignende politikk fra Universitetet i Bergen.

 
 

Hans Jørgen Elnæs
Flyanalytiker /CEO WINAIR AS
Hans Jørgen har lang og allsidig erfaring fra norsk og internasjonal luftfart og har etablert seg som en ledende flyanalytiker. Elnæs blir på daglig basis brukt av media for å kommentere og gi innspill på aktuelle luftfartssaker, ikke bare i Norge, men også globalt. Elnæs gir råd og deltar i prosjekter for internasjonale konsulentselskap, finansielle aktører, myndigheter, bedrifter, organisasjoner og andre som har behov for råd eller informasjon om flyselskaper, M&A, markeder, konkurransesituasjon, rammebetingelser, prognoser og annet som kan linkes mot luftfart og relaterte industrier.

 
 

Morten Goodwin
Førsteamanuensis i kunstig intelligens ved UiA

Denne mannen er en av de mest kunnskapsrike i Norge innen AI. Hvilke enorme fremskritt er det som skjer i forskningen og hva vil den praktiske nytten være? Han vil gi oss et innblikk i hva kunstig intelligens forventes å bidra med i fremtiden.

 
 

Cilia Holmes Indahl
CEO, EQT Foundation

Ved å analysere hundrevis av bærekraftige forretningsmodeller har Indahl tilegnet seg viktig kunnskap på hvordan bedrifter kan innføre og integrere bærekraftsprinsipper i sin organisasjon. Går egentlig bærekraft og lønnsomhet hånd i hånd? Her vil du lære masse nytt om feltet bærekraft, men også bli inspirert til å tenke annerledes for å bygge lojalitet til kundene dine.

 
 

Erik Wirsing
Visepresident for global innovasjon i DB Schenker

Ansvarlig for alle globale innovasjonsaktiviteter i DB Schenker. Han har jobbet i selskapet siden 1999 og har hatt flere stillinger innen Business Excellence, IT og Cross-Functional Services. Wirsing fokuserer på fremtidig forskning, effekten av trender som digitalisering, 3D-printing, elektrisk mobilitet, autonom kjøring, forskning og utvikling mm.

 
 

Magnus Jones
Skatte-teknolog i Advokatfirmaet EY

Magnus er en erfaren rådgiver innen skatt og teknologi, både fra et regulatorisk og teknisk perspektiv, for selskaper over hele verden. I tillegg leder han den norske Blockchain-avdelingen til EY, samt SAF-T-gruppen. Han har vært med på flere blockchain-prosjekter for forsikringsbransjen, finansbransjen og bilindustrien, og vil belyse hvordan teknologien brukes i praksis.

 
 

Stefan Hyttfors
Futurist

Stefan Hyttfors er en av Nordens beste foredragsholdere. Hans foredrag handler i stor grad om hva som vil skje fremover, og hvordan teknologi vil endre måten vi jobber på. Temaer han vil belyse er disrupsjon, atferdsendring og neste generasjons lederskap. Vi lover et inspirerende, utfordrende og underholdende foredrag – som vil tvinge deg til å ta stilling til endringer som kommer.