Praktisk informasjon

Konferansen arrangeres som en hybridkonferanse, og det vil være mulig å delta både fysisk og digitalt. Det digitale arrangementet foregå i Zoom, og du vil få med deg hele konferanseprogrammet. Innholdet vil veksle mellom digitale innlegg og fysiske, som overføres direkte.

Dersom du deltar fysisk er det også mulig å være med på en festmiddag på kvelden. Det er begrenset antall plasser for fysisk deltagelse.

Vi følger de nasjonale retningslinjene for arrangementer med tanke på Covid-19, og vil ta hensyn til de gjeldene reglene på det tidspunktet konferansen arrangeres. Blir arrangementet kansellert vil konferanseavgiften bortfalle. 

 

Konferanseavgift

Konferanseavgiften er på kr. 3500,- dette dekker deltakelse på konferansen, lunsj begge dager, festmiddag på kvelden og en overnatting.

Konferanseavgift uten middag og overnatting er kr. 2 000,- dette dekker deltakelse på konferansen og lunsj begge dager.

Konferanseavgift for deltakelse på konferansen, lunsj begge dager og festmiddag, uten hotellrom kr 2500,-.

Ønske om hotellrom, deltakelse på festmiddag o.l. krysses av for i påmeldingen.

Konferanseavgiften for digital deltakelse er på kr. 750,-.

Påmeldingsfristen utvides til 14. oktober 2021.

Avmeldingsfristen er 09. september 2021.

Vi gjør oppmerksom på at ved avmelding etter fristen  eller ved uteblivelse fra konferansen vil du bli belastet hele konferanseavgiften.

Konferansen holdes på Scandic Oslo Airport. Det tar 6 minutter med shuttelbuss fra terminalen og til hotellet. Du kan få veibeskrivelse og mer informasjon om å komme til og fra på hotellets egen nettside.

Har du faglige spørsmål, ta kontakt med Mari Thorbjørnsrud, mari.thorbjornsrud@kompetansenorge.no.

Har du praktiske spørsmål, ta kontakt med Amal Karlsen, amal.karlsen@kompetansenorge.no.