Bra att veta


Parkering

Ni har möjlighet att köpa P-biljett för en dag i taget vid kortautomaterna utplacerade på parkeringen. Här finns även möjlighet att betala med parkeringsapparna Easypark eller Parkster.

Närmast att parkera är i parkeringshuset som sitter ihop med Malmömässan, se mer information här.
 

Lunch under mässan

Lunch kommer att serveras i restaurangen som är placerad en våning upp från utställningen. Den kommer att serveras i två sittningar och vi ber er notera att det är viktigt att hålla sin lunchtid för att allt ska flyta på så smidigt som möjligt. 
Specifik lunchtid kommer att kommuniceras i programmet inför kongressen.
Kaffe och fika kommer att serveras inne i utställningen under alla dagar. 
 

Skanning av deltagare

I samband med mässan kommer alla utställande leverantörer ha möjligheten att skanna deltagarnas namnskyltar och då få tillgång till deras kontaktuppgifter (namn, sjukhus/typ av verksamhet, mail och mobilnummer). All skannad information kommer att samlas i en portal där utställande leverantörer själva kommer kunna ta del av informationen samt se statistik över antal skanningar.

Deltagaren väljer själv om de vill att sin namnskylt ska bli skannad eller inte. 
 

Brand

Rökförbud och förbud mot öppen eld gäller i våra hallar. Vi har automatiskt brandlarm i våra mässhallar och hela anläggningen är försedd med sprinkler. Larmet är kopplat direkt till SOS och våra rökdetektorer är mycket känsliga. Utryckning orsakat av utställare debiteras. Vid utlöst brandlarm tjuter en siren varvat med talade meddelanden på svenska och engelska, som informerar om att anläggningen måste utrymmas – ingen återsamling krävs. OBS! Allt dekorationsmaterial i montern måste vara brandbeständigt.
 

Hjärtstartare

Två stycken hjärtstartare finns att tillgå i nära anslutning till utställningen på Malmömässan och är utmarkerade på mässritningen. En direkt vid ingången och en i anslutning till kongresshallen.
 

Passkontroll 

Vid inresa från Danmark sker periodisk passkontroll och stickkontroller kan ske. Tänk på att alltid hålla dig uppdaterad vad som gäller för inresa i Sverige. För mer information klicka här