Meny

 
 
 
 
 
 

INTERNETTFORUM 2022

 

Norid arrangerer Internettforum i samarbeid med Nasjonal kommunikasjonsmyndighet. Formålet med seminaret er å være en arena for tverrfaglig diskusjon og dialog om viktige temaer knyttet til rammene for internett. Ved å identifisere og ta opp relevante internettspørsmål bidrar seminaret til økt kunnskap blant ulike målgrupper nasjonalt, og er dermed et lokalt bidrag til den internasjonale diskusjonen om rammer for internett som pågår blant annet i «Internet Governance Forum».

Fokus for årets Internettforum er digitalisering og sikkerhet – hvem bestemmer hvordan internett styres? Mange aktører ønsker å påvirke reguleringen av internett og internettinfrastrukturen. Både nasjonale myndigheter og internasjonale aktører har for lengst meldt seg på banen. Samtidig som globaliseringen skyter fart, møter verden stadig nye utfordringer knyttet til sikkerhet; vi hører begrep som «cybersuvernitet» - hvordan vil sikkerhetspolitiske og andre politiske hensyn påvirke internettinfrastrukturen og det internettet vi kjenner i dag?

Som tidligere år er arrangementet er gratis, men vi har et begrenset antall plasser til de som skal delta fysisk. Det er derfor viktig at vi får beskjed i god tid hvis du blir forhindret fra å komme, slik at noen annen kan få plassen din.

Vi gleder oss til å se deg.