Utställningen

Lokal

Utställningen kommer vara belägen i Trozelligalleriet. Alla kaffepauser serveras i utställningslokalen. Utställarnas placeringar kommer att presenteras närmare konferensen.

Tipspromenad

Vi kommer även i år att ha en tipspromenad i utställningen. Papper att fylla i hittar ni i registreringsdisken. Frågorna sitter uppe i utställarnas montrar. Era ifyllda papper ska lämnas in i registreringsdisken senast 16.00 på torsdagen. Prisutdelning sker under middagen på torsdag 4 oktober. Fina priser! 

Skanna streckkod för kontaktuppgifter

Utställarna kommer ha en app där de har möjlighet att skanna/samla in dina kontakuppgifter när du besöker montern. På din namnskylt finns en streckkod. När utställarna skannar streckkoden, med ditt medgivande, samlas kontaktuppgifterna i en lista hos utställaren. Detta ger ett mervärde och underlättar kontakten med utställarna efter konferensen.

Produktinformation om receptbelagda läkemedel

Då produktinformation om receptbelagda läkemedel enbart får riktas till de som har rätt att förskriva läkemedel och de som har rätt att iordningställa och administrera läkemedel, dvs läkare och sjuksköterskor (enligt regelverk för läkemedelsföretag med utgångspunkt i EU-lagstiftning), kommer det finnas avgränsad yta i utställningen för dessa företag.

Företagssponsrade föreläsningar som innehåller riktad läkemedelsinformation kommer inte att vara tillgänglig för alla deltagare av samma skäl och vi erbjuder då istället parallella programpunkter.