För sponsorer och utställare

Utställningslokal

Utställningen är placerad i Trozelligalleriet - Trozellirummet. En trappa ner från entréplanet på Louis de Geer.  Alla kaffebufféer kommer att serveras i utställningen.

Se bilder och planskiss på Trozelligalleriet >>>

Se mer av lokalen här i 360 graderstur >>> 

I anmälan väljer ni vilken storlek på monter ni önskar. Antalet platser är begränsade, vi tillämpar först till kvarn. Utställarkarta kommer att utformas efter de anmälningar vi får in. Placering sker utifrån sponsorgrad, anmälningsdatum och om företag har produktinformation om receptbelagda läkemedel. Utställarkarta kommer att presentareras i senare skede.

Då produktinformation om receptbelagda läkemedel enbart får riktas till de som har rätt att förskriva läkemedel och de som har rätt att iordningställa och administrera läkemedel, dvs läkare och sjuksköterskor (regelverk för läkemedelsföretag med utgångspunkt i EU-lagstiftning), kommer vi även i år att ha en viss avgränsning i utställningen. Företagssponsrade föreläsningar som innehåller riktad läkemedelsinformation kommer inte att vara tillgänglig för alla deltagare av samma skäl, istället erbjuds parallellt program.

Information för utställare

Utställarinformation - klicka HÄR! (dokumentet kommer läggas upp inom kort)
* Inflyttning i utställningslokalen sker tisdag 1 oktober från kl. 6.00. Utställningen öppnar för deltagarna i samband med lunch kl. 12.00.
* Utflyttning: torsdag 3 oktober, efter eftermiddagsfikat som avslutas kl. 16.00. (ingen utställning på fredagen 4 oktober)

Beställning av extra montermaterial

I monterbokningen ingår ett lågt bord + en stol alternativt ett ståbord, el samt wifi. Beställning av ytterligare montermaterial och teknik görs via beställningsformulär on-line: klicka här för att komma till formuläret.
Beställningar efter 23:e september (1 vecka innan) debiteras ett påslag med 50%. 

Har du frågor eller önskar något som inte finns i denna beställningslänk eller vill ha hjälp med i din monter i form av tryckt budskap mm så kontakta Thompa på Mässupport på 076-527 62 70 eller thom@massupport.se.

Utställaravtal

Avtal skrivs mellan utställare och Svensk Urologisk Förening (SUF) enligt följande.

Formell adress att skriva in i avtalet:
Svensk Urologisk Förening, SUF (org nr 878000-8820)
c/o Urologkliniken
Västmanlands Sjukhus
721 89 Västerås

Lotta Renström-Koskela, ordförande SUF
+46 (0)72-469 48 88
lotta.renstrom-koskela@regionstockholm.se

Om du önskar skicka post är adressen:
Lotta Renström Koskela
Mottagningen för Urologiska Sjukdomar A5:01
Karolinska Universitetssjukhuset
171 76 Stockholm

Utställarportal

Även i år ingår Trippus utställarportal för alla utställare. När du har gjort en anmälan av utställar- eller sponsorpaket får du i ett senare skede mejl med inloggning till utställarportalen. Numera så ingår skanningsfunktionen i utställarportalen och heter där "scan leads". Adress till utställarportalen är https://exhibitor.trippus.se.  
Om du saknar inloggning till utställarportalen skicka ett mail till congress@grandtravel.se så får du ett nytt.
Manual - utställarportal - scan leads


Tipspromenad

I anmälan kan ni ange om ni önskar vara med i tipspromenaden. Tipspromenaden kommer att finnas i två versioner, en för hela utställningen inklusive det avgränsade området och en för utställningen exklusive det avgränsade området. Vi lämnar ut frågorna på papper till deltagarna. Svaren lämnas in av deltagarna till konferenssekretariatet (registreringsdisken) senast torsdag 4 oktober kl. 16.00. Prisutdelning sker under middagen.
Maila er fråga med tre svarsalternativ samt vilket som är det rätta svaret. Frågan skickar ni som text i mejl eller i ett worddokument till congress@grandtravel.se, senast 22 september.
Frågan med svarsalternativ skriver ni själva ut, tar med till konferensen och sätter upp i er monter.