För talare och presentatör

Anmälan för talare och presentatör

Talare och presentatörer anmäler sig på ordinarie anmälningslänkar under fliken Anmälan deltagare (alla dagar eller enstaka dagar), om inget annat är överenskommet. Om du endast har möjlighet att delta vid din programpunkt deltar du kostnadsfritt. För anmälan kontakta konferenssekretariatet congress@grandtravel.se. Talare på sponsorsföreläsningarna kan anmäla sig som "extra utställarpersonal". under fliken Anmälan utställare.

Instruktion för talare

Uppladdning av presentationer
I Invajos digitala portal kommer ni att ha möjlighet att ladda upp er PowerPoint presentation till tekniker. Ni kommer även kunna ladda upp PDF-versioner av era presentationer som i sådant fall kommer finnas tillgänglig för deltagarna i konferensappen. Mer detaljerade instruktioner om hur ni går till väga kommer presenteras längre fram.

Teknik i lokalen
Lokalen har PC-dator med Office 365 Powerpoint installerat, projektor och ljudanläggning. Tar du med egen laptop som inte har HDMI-uttag så skall du ha med dig adapter till HDMI. Om du har en Mac, så måste du ta med adapter till standard HDMI. Vi föredrar att ni använder datorn som finns på plats. Det finns även handmikrofoner och headset i lokalen. Tekniker finns på plats och hjälper till att starta er presentation. Var på plats i god tid.

Filmer
Eventuell film i presentationen önskar vi att ni har inbakat i PP-filen på rätt plats. Undvik direktlänkar till t.ex Youtube i presentationen.

Format
Presentationer (powerpoint) i bredbild/16:9 format. Helst typsnitt Calibri (konferensdatorn godtar inte alla typsnitt). Filmer i mp4 format.

Lokal för talare
Om du vill gå undan och förbereda dig för din presentation går det bra att sitta i reserverad lokal för talare. Lokalen finns tillgänglig tisdag 2 - fredag 5 oktober under hela dagarna. Lokalen är olåst.