Frågor & Svar

Anmälningsavgift

Inbetalningskort för anmälningsavgiften på 1000 kr skickas ut med brev när vi har fått din anmälan. Det kan ibland dröja upp till en månad. Anmälningsavgiften återbetalas inte vid eventuell avbokning. ”Vinterkonfirmation” har ingen anmälningsavgift, gruppen är kostnadsfri.

Inbetalningskort på 7000 kr för "Sommarkonfirmation med läger i Bergslagen" kommer under våren.

 

Ekonomiskt support
Alla ska ha möjlighet att konfirmera sig. Välkommen att kontakta diakon Estelle Wiesel för alternativa betalningslösningar för sommarens konfirmandläger.

 

Särskilda behov
Alla som vill konfirmeras kan och får! Kontakta oss om du har behov av särskilt stöd så hittar vi tillsammans den form som passar bäst för just dig.

 

Måste man vara döpt?
Konfirmationen är en bekräftelse av dopet. Du är välkommen som konfirmand även om du inte är döpt. Då ordnar vi dop under konfirmandtiden.

 

Vad händer när jag anmält mig?
När vi fått anmälan skickar vi ut inbetalningskort för anmälningsavgiften (gäller ej ”Vinterkonfirmation”), fakturan bekräftar att du har fått en plats. När du betalat anmälningsavgiften är er plats säkrad och ni är varmt välkomna till upptakten.

Om gruppen du önskar plats i är full öppnas en väntelista som tidigast den 12 september. Reserver får i turordning platser vid avhopp.

När vi kontaktar er efter anmälan kommer det via mejladressen noreply@event.trippus.com. Dubbelkolla gärna skräpposten om ni saknar mejlet.