Valberedningen och revisorernas

förslag till val under förbundsmötet 2024

Nu har det blivit hög tid för Valberedningen och Revisorerna att presentera deras kandidater till de val som ska äga rum under Korpens förbundsmöte i maj.

Som vanligt har både valberedningen och revisorerna gjort ett strålande arbete för att få fram så bra kandidater som möjligt och deras arbete har bland annat bestått i att intervjua samtliga kandidater. Efter ett gediget jobb kan de nu stolt presentera deras förslag på laguppställning till valberedning, förbundsstyrelse, korpidrottsnämnd och sist men inte minst våra viktiga lekmannarevisorer. 

Som ni kan läsa i dokumentet med kandidaterna är det i år några fyllnadsval. Fyllnadsval betyder att en position behöver tillsättas under pågående mandatperiod, tex om någon väljer att avgå i förtid eller som i fallet med Ida Kvist i valberedningen som blivit nominerad till valberedningens ordförande.

Valberedningen och revisorerna vill också passa på att skicka ett stort tack till organisationen och alla er som nominerat kandidater, det har hjälpt mycket i deras arbete att hitta så bra kandidater som möjligt till dessa viktiga uppdrag.