Förbundsmöte både lördag och söndag

Tidigare har Korpens förbundsmöte genomförts under söndagen, men till denna gång tänkte vi testa att dela upp förbundsmötet så att en del är på lördagen och så fortsätter vi under söndagen. Vi hoppas och tror på att detta upplägg kan bidra till ännu mer energi och engagemang till vårt viktiga förbundsmöte. 

Under förbundsmötet kommer det bland annat fattas beslut om den nya strategin som ska ta vid när den nuvarande, "Fokus Korpen 2025", når sitt slutdatum. Arbetet med den nya strategin påbörjades 2023.

Här kan du läsa mer om processen och om Strategi 2032. 

Nominering till valberedningen 

Fortsätt skicka in dina nomineringar till valberedningen och revisorerna inför de val som ska göras under förbundsmötet. Valberedningen och revisorerna behöver organisationens hjälp att säkerställa att laguppställningarna blir så bra som möjligt! Senast den 17 mars behöver de ha nomineringarna. Använd gärna nomineringsblanketten längre ned på denna sida, nomineringarna skickas till valberedning@korpen.se eller info@korpen.se

Motioner

Kom ihåg att lämna in dina motioner senast den 18 mars, dessa skickas till info@korpen.se

Viktiga datum
17 mars: nomineringar av ledamöter till Korpen Svenska Motionsidrottsförbundets förtroendemannaposter ska vara valberedningen/revisorerna till handa (skickas till valberedning@korpen.se eller info@korpen.se). 

18 mars: sista dag att skicka in motioner inför förbundsmötet (skickas till info@korpen.se). 

17 april: valberedningens och revisorernas förslag på kandidater ska vara ombud och medlemsorganisationerna tillhanda. 

17 april: Sista dag för att anmäla ombud till förbundsmötet. 

2 maj: Handlingar ska vara ombuden tillhanda senast femton dagar före förbundsmötet.

Underlag