Lunch och middag
Det finns ingen förbokning av mat under konferensen. Du väljer vad du ska äta och betalar på plats.


Parkering
Det kommer att finnas parkering inne i parken. Parkeringsvakter kommer att finnas och visa dig vart du ska parkera din bil. 
 


Länstrafiken Örebro
Ladda ner appen. I appen kan du göra biljettköp men även se information om hållplatser och tider. Är det flera resor över två dagar så är rekomendationen att köpa en biljett för 24 timmar. Enklast är att i appen gå in på Köp biljett/periodbiljett/tätort Örebro/24 timmar. 

HÄR hittar du appen. 


En del av årsmöteskonferensen består av EFS och Salts årsmöten. 

EFS årsmöte
Alla föreningar och grupper som är anslutna till EFS har rätt att skicka ombud till EFS årsmöte. Årsmötet och årsmötessamtalet är öppet för alla som vill, men du som inte är utsedd till ombud ger inte möjlighet att rösta eller lägga förslag. Däremot har du (om du är medlem i EFS) rätt att följa med i diskussionerna och du har rätt att själv begära ordet. 

Mer om hur du gör för att delta i EFS årsmöte hittar du här: EFS årsmöte

Salts årsmöte
Alla Salt-föreningar kan sända ombud till Salts riksårsmöte. Ombuden är de som ges rätt att rösta i beslut och alla medlemmar har rätt att yttra sig i årsmötet. Med på årsmötet kan alla som vill engagera sig i eller lära sig mer om Salt – barn och unga i EFS vara!
Mer information om Salts årsmöte och påverkanstorg finns här: Salts årsmöte
 


Väskförbud
Med anledning av polisens förbud mot stora väskor vid större evenemang. Får inte stora väskor tas med in i konferenslokalerna. Mindre väskor och skötväskor är tillåtna. Mötesvärdar kan även komma att begära att få titta i mindre väskor vid insläpp.