Partners

Stort tack till våra partners för att ni är med och gör EFFDay tillsammans med oss. 
JCDecaux - Med över 50 års erfarenhet är vi experter på utomhusreklam. En kampanj hos JCDecaux garanterar reklamplatser där flest människor rör sig.
TV4 - TV4 har levererat engagerande nyheter, storslagen underhållning med bredd och kvalitet, direktsänd sport och högklassigt drama till hela Sverige i 25 år.
Google  - Google grundades 1998 av Larry Page och Sergey Brin. Företaget är mest känt för söktjänsten med samma namn. Bland dotterbolagen till Google finns YouTube.
Adform - Adform är den största oberoende plattformen för den moderna marknadsföraren. Startades i Danmark 2002 och är idag ledare inom ad tech enligt Gartner.
Scream - En oberoende byrå inom media och kommunikation. Scream utmanar, engagerar och utvecklar kunder och medarbetare. Vinnare i Årets Byrå 2020!?
PostNord - PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Genom vår expertis utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden.
 
Arrangörer:
KOMM - Sveriges Kommunikationsbyråer är en branschorganisation för alla typer av byråer inom kommunikation. Vi inspirerar och utbildar våra medlemmar för att de ska kunna göra bättre affärer, både för sina uppdragsgivare och för sig själva.
Sveriges Annonsörer - Vi arbetar för en sund, ansvarsfull och hållbar marknadsföring och att alla annonsörer ska få bästa möjliga effekt av sina investeringar. Vi är också den enda intresseorganisationen som är exklusiv för annonsörer.
Sveriges Mediebyråer - Sveriges Mediebyråer är en ideell förening vars syfte är att tillvara ta sina medlemmars (mediebyråernas) intresse, genom att konkurrensneutralt främja mediebyråbranschens utveckling avseende kompetens, affärsmöjligheter, identitet och etik.
Swedma - En branschorganisation för dig som verkar inom datadriven marknadsföring.