Praktisk informasjon

 

Tid og sted

Årets fagsamling er digital og vil avholdes i webinarverktøyet Zoom. Kompetanse Norge har en avtale gjennom Uninett, som tilbyr en sikker løsning. https://www.uninett.no/aktuelt/zoom#gdpr-og-personvern.

 

Om Zoom

Dagen før webinaret vil du få tilsendt påloggingslenke på e-post og sms. Når du klikker på lenken vil nettleseren åpnes og laste ned Zoom-klienten. Klikk på «Kjør».

Det er mulig å bruke nettleserversjonen av Zoom, men vi ber alle laste ned klienten da dette gir flere funksjoner. Du trenger bare å laste ned klienten første gang du er med i et Zoom-webinar.

Du velger selv om du går inn i møtet med eller uten video. Alle deltakerne mutes automatisk når de kommer inn i det digitale rommet. Vi ber om at du går inn i det digitale rommet i god tid. Rommet er åpent 30 minutter før start.

Se veiledning her: https://support.zoom.us/hc/en-us/articles/206618765-Zoom-Video-Tutorials

Ved tekniske problem kan du kontakte Zoom-støtte for dette arrangementet, Krsitian på telefon 41 22 61 34 eller kristian.andersen@kompetansenorge.no.

Vi gjør oppmerksom på at de faglige innleggene vil bli filmet.

 

Dato

Mandag 9. november kl. 13:00–15:15

Mandag 16. november kl. 13:00–15:15

Mandag 23. november kl. 13:00–15:15

Mellom samlingene vil dere få oppgaver som dere kan gjøre i fellesskap ved karrieresenteret. Svar på oppgavene kan legges inn i Padlet (link kommer). Oppgaver blir delt ut i etterkant av samlingene.

 

Program 

På fagsamlingen får du: