Meny

 
 
 
 
 
 

Foredragsholdere

 
 

Knut Eriksmoen
Administrerende Direktør, Schenker AS
Knut har en Bachelor i Marketing, Internationalization and Management fra BI, og over 20 års bransjeerfaring fra ledende stillinger i ulike globale selskaper. Han tok over stillingen som Administrerende direktør for DB Schenker Norge i 2017. Før dette ledet han det fremgangsrike divisjonsområdet Air & Ocean Freight i Schenker AS.

 
 

Knut Arild Hareide
Samferdselsminister

Begynte sin politiske karriere som kommunestyrerepresentant for KrF i hjemkommunen Bømlo i 1991. I 1998 ble han hentet inn som politisk rådgiver i kirke-,utdannings- og forskningsdepartementet. I 2001 ble han utnevnt til statssekretær i finansdepartementet og valgt til nestleder i KrF to år senere. Bare 31 år gammel tiltrådde han som miljøvernminister og valgt som leder av KrF. Som samferdselsminister har han ansvar for politikken knyttet til transport av personer, gods og posttjenester.

 
 

Ketil Solvik-Olsen
Seniorrådgiver, Forus PRT

Ketil er en kjent skikkelse i norsk politikk og har vært både nestleder i FrP og samferdselsminister. Fra 2005 til 2011 var han medlem av Stortingets energi- og miljøkomité, samt miljøpolitisk talsmann for FrP. Som statsråd utmerket han seg som en pådriver for å modernisere lovverket for å tillate autonome kjøretøy. I dag er han ansatt i Forus PRT som seniorrådgiver.

 
 

Steinar Sønsteby
Konsernsjef, Atea ASA

Sønsteby startet sin karriere i Atea i 1997, først som administrerende direktør i Norge, og deretter i Sverige. I 2014 ble han utnevnt til Konsernsjef i Atea ASA. Før han startet i Atea var han administrerende direktør i Skrivervik Data AS. Steinar Sønsteby har lenge brent for å bygge et selskap som tar både ansvaret og muligheten som ligger i bærekraft og samfunnsansvar. Han har sivilingeniørutdannelse fra University of Utah og økonomiutdannelse fra BI Norwegian Business School.

 
 

Morten Goodwin
Førsteamanuensis i kunstig intelligens ved UiA

Denne mannen er en av de mest kunnskapsrike i Norge innen AI. Hvilke enorme fremskritt er det som skjer i forskningen og hva vil den praktiske nytten være? Han vil gi oss et innblikk i hva kunstig intelligens forventes å bidra med i fremtiden.

 
 

Cilia Holmes Indahl
CEO i Nordic Impact / Co-Founder av Sustainability Hub Norway

Ved å analysere hundrevis av bærekraftige forretningsmodeller har Indahl tilegnet seg viktig kunnskap på hvordan bedrifter kan innføre og integrere bærekraftsprinsipper i sin organisasjon. Går egentlig bærekraft og lønnsomhet hånd i hånd? Her vil du lære masse nytt om feltet bærekraft, men også bli inspirert til å tenke annerledes for å bygge lojalitet til kundene dine.

 
 

Magnus Jones
Skatte teknolog i Advokatfirmaet EY

Magnus er en erfaren rådgiver innen skatt og teknologi, både fra et regulatorisk og teknisk perspektiv, for selskaper over hele verden. I tillegg leder han den norske Blockchain-avdelingen til EY, samt SAF-T-gruppen. Han har vært med på flere blockchain-prosjekter for forsikringsbransjen, finansbransjen og bilindustrien, og vil belyse hvordan teknologien brukes i praksis.

 
 

Christine Holtan Bøgh
Fagansvarlig transport, ZERO

I tillegg til politisk kompetanse fra Høyre har Christine en bred bakgrunn fra samferdsels- og miljøpolitikk innen både statlig, fylkeskommunal og privat sektor. Hun har erfaring fra Vegdirektoratet og Ruter samt interesse- og forbrukerorganisasjoner som NAF og Norges Lastebileier- Forbund. På Schenker Forum vil hun snakke om vinnerne i det grønne skiftet.

 
 

Erik Wirsing
Visepresident for global innovasjon i DB Schenker

Ansvarlig for alle globale innovasjonsaktiviteter i DB Schenker. Han har jobbet i selskapet siden 1999 og har hatt flere stillinger innen Business Excellence, IT og Cross-Functional Services. Wirsing fokuserer på fremtidig forskning, effekten av trender som digitalisering, 3D-printing, elektrisk mobilitet, autonom kjøring, forskning og utvikling mm.

 
 

Bobby Madley
Tidligere Premier League- og FIFA-dommer

Bobby Madley har over ti års erfaring med å dømme både engelsk og internasjonal fotball, men har tilbrakt de siste fem årene som toppdommer i Premier League. Han vil gi deg et unikt innblikk i livet til en dommer, men også viktige budskap om håndtering av stress, farer ved feil bruk av sosiale medier og hvordan å fremstå selvsikker både i profesjonell og personlig setting.

 
 

Stefan Hyttfors
Futurist

Stefan Hyttfors er en av Nordens beste foredragsholdere. Hans foredrag handler i stor grad om hva som vil skje fremover, og hvordan teknologi vil endre måten vi jobber på. Temaer han vil belyse er disrupsjon, atferds -endring og neste generasjons lederskap. Vi lover et inspirerende, utfordrende og underholdene foredrag – som vil tvinge deg til å ta stilling til endringer som kommer.