Välkommen till Halmstad!

Delta på årets mest engagerande konferens, Klimat- och Energikicken som i år äger rum på Hotel Tylösand i Halmstad. Under två dagar kommer vi fördjupa oss i aktuella ämnen som klimatomställning, effektstyrning, hållbar mobilitet, återbruk, hyresfrågor, förnybar energi och klimatanpassning. Självklart finns det också gott om tid för nätverkande och mingel. Tillsammans med värdbolaget HFAB lovar vi en inspirerande och lärorik upplevelse.

Bli stärkt i ditt arbete

Vårt mål är att du som arbetar inom allmännyttan, både strategiskt och praktiskt, ska känna dig stärkt och inspirerad. Genom att lyfta aktuella frågor, dela goda exempel och skapa forum för nätverkande och erfarenhetsutbyte, vill vi ge dig nya idéer och värdefulla kontakter att ta med hem.

En dynamisk konferensupplevelse

Konferensen erbjuder en mix av föreläsningar, goda exempel, studiebesök och ett brett utbud av utställare. Du kommer att få mängder av nya insikter och inspiration. Missa inte höjdpunkten när vi presenterar finalisternas bidrag i tävlingen "Bästa Klimatinitiativen 2024". Vinnarna koras under en festlig middag den 13 november – ett tillfälle du inte vill missa!

Gör dig redo för en inspirerande och lärorik upplevelse på Klimat- och Energikicken 2024. Vi ser fram emot att välkomna dig till Halmstad och Hotel Tylösand!

Anmäl dig idag!

medlemsbolag ej medlemsbolag