Boende

Årets konferens äger rum på Hotel Tylösand och det är där vi kommer vara under de två konferensdagarna. Vi har även reserverat ett antal rum på Hotel Tylösand men då antalet rum är begränsat så har vi även lagt reservationer på andra hotell i Halmstad. Du väljer själv vilket hotell du vill bo på. Se informationen om respektive hotell här nedan.

När du gjort din anmälan till konferensen får du en bekräftelse av oss, i samband med denna kommer du även att erhålla information om om hur du bokar logi på de olika hotellen. Notera i din bekräftelse att det framgår vilka sista datum respektive hotell har satt då de släpper de rum som vi har reserverat för dig. Observera att du själv ansvarar för bokning och betalning av logi.


Hotel Tylösand

Hotel Tylösand

Hotel Tylösand ägs sedan 1995 av Per Gessle och Björn Nordstrand, som sedan dess har skapat ett av västkustens mest unika upplevelsecenter där modernt hotellboende kompletteras med ett flertal innovativa och högklassiga restauranger, ett branschledande spa, prisbelönt konferensanläggning, unik Ferrariutställning, konstgalleri med inriktning på modern fotokonst och ett pulserande nöjesliv. Allt med den vidsträckta Tylösandsstranden precis utanför.

Som logigäst på Tylösand har du full tillgång till THE SPA – två våningar.

Besök hotellets hemsida


Hotell Mårtensson

Hotell Mårtenson

Hotell Mårtenson är ett lifestyle hotell beläget i hjärtat av centrala Halmstad och öppnade upp i maj 2021. Här möts du av en miljö där hotellet blandat 1920-tal med 2020-tal inspirerat av hotellets anrika bakgrund. Hotell Mårtenson erbjuder 136 unikt inredda rum, ett fullt utrustat gym, coworking, café, bistro, bar, blomster- och inredningsbutik, relax med spabad och bastu och under årets varmare månader finner ni även hotellets takbar med utsikt över Halmstads takåsar.

Med ett centralt läge finns det närhet till allt staden har att erbjuda och enbart 10 minuters gång till tågstationen, 10 minuters bilresa till Halmstad flygplats och knappa minuten till närmsta busshållplats. Hotell Mårtenson levererar alltid hög och personlig service och är det något de kan, så är det konsten att leva livet.

Besök hotellets hemsida


Scandic Hallandia

Scandic Hallandia

Under din vistelse på hotell Scandic Hallandia kan du koppla av i vår relaxavdelning med bastu, jacuzzi och en fantastisk utsikt över Halmstad. Vår hotellrestaurang SVEA erbjuder middag samt cocktails i den mysiga baren. Passa på att låna en cykel från receptionen och utforska Halmstad.

Scandic Hallandias centrala läge i Halmstad gör hotellet till den perfekta basen för shopping och aktiviteter. Nära hotellet hittar du butiker, museer, hembygdsgårdar och konst. Längs Halmstads kust finns även ett flertal härliga badstränder. Vår närmsta strand når du med cykel på 5 minuter.

Besök hotellets hemsida


Tylebäck Hotell & Konferens

Tylebäck Hotell & Konferens

Tylebäck är en modern hotell- och konferensanläggning med brett utbud beläget endast åtta kilometer från Halmstads centrum, ett stenkast från Tylösands berömda stränder och i direkt anslutning till avkopplande skog och hav. 70 moderna hotellrum med inredning i varierande stilar från modern nordisk tappning i björk till klassiskt designade rum i harmoniska färger.

Med Hallandstrafiken når du oss lätt med bussförbindelser från Halmstad Resecentrum till hållplats Tylöbäck som ligger i anslutning till vårt område. Hotel Tylösand når du enkelt på ca 20 minuter med en rofylld promenad genom lummig strandskog via Prins Bertils Stig eller längs med havet.

Besök hotellets hemsida


Clarion Collection hotell Norre Park

Clarion Collection hotell Norre Park

Clarion Collection Hotel Norre Park är en unik hotellpärla i centrala Halmstad. Här bor du i en miljö präglad av husets hundraåriga historia, frukost, fika & en kvällsmåltid bjuder vi på.

Besök hotellets hemsida