Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse skal i oktober arrangere vurderingssamling for muntligsensorer og eksaminatorer.

 

Om samlingen

Samlingen er et opplæringstilbud for muntligsensorer og eksaminatorer. Målet er å få til en samordning av vurderingskultur og felles forståelse av språknivåene og vurderingskriteriene.

På samlingen vil dere få mulighet til å treffe andre muntligsensorer og eksaminatorer fra andre steder i landet. Dere vil få se videoklipp av kandidater som har tatt den muntlige prøven, og få anledning til å diskutere vurderingen av kandidatene i grupper.

I forkant av samlingen vil dere bli bedt om å forhåndsvurdere to eksempelfilmer. På bakgrunn av dette vil det bli laget statistikk som vil bli fremlagt på samlingen (anonymt), og som vil gi en oversikt over hvordan vurderingene fordeler seg.

For at så mange som mulig skal få anledning til å delta, blir samlingen satt opp flere dager. Programmet er det samme alle dagene, slik at dere kun melder dere på en av dagene.

Påmelding

Arrangementet er lukket og vil kun være tilgjengelig for muntligsensorer og eksaminatorer i voksenopplæringen.

Samlingene vil foregå på Zoom og dere må logge dere på en og en. Hvis det er flere som skal delta fra samme arbeidsplass, anbefaler vi at dere melder dere på ulike dager.

Vi håper du vil delta.

Følgende dager og klokkeslett er satt opp. Det er kun mulig å melde seg på en dag. Det er begrenset antall plasser pr dag.

Uke 43

Meld deg på samlingen tirsdag 25. oktober kl. 08:30–12.00 her!

Meld deg på samlingen onsdag 26. oktober kl. 11:30 – 15:00 her!

Meld deg på samlingen torsdag 27. oktober kl. 08:30 – 12:00 her!

Påmeldingsfristen er 15. september.

Vær vennlig å dobbeltsjekk at e-postadressen er korrekt, slik at vi når deg med mer informasjon om arrangementet.