Program

Onsdag 13 november

Vi äter en tidig frukost och checkar ut för avresa mot flygplatsen.
Vi flyger med inrikesflyg från Kapstaden till Johannesburg där vår guide möter upp och visar till bussen som tar oss de ca 220 km till Pilanesberg National Park. Parken är ca 580 km² stor och är ett naturskyddsområde kring den sloknade vulkanen Pilanesberg. Reservatet ligger på gränsen till Kalahariöknen och här finner man praktiskt taget alla däggdjur i södra Afrika - även "The big 5". Vid ankomst äter vi en sen lunch och checkar in på Bakubung Bush Lodge
Tid att utforska området innan vi ger oss ut på vår första safaritur!
Gemensam middag.

Torsdag 14 november

I dag njuter vi av naturen och servicen på fantastiska Bakubung Bush Lodge.
De erfarna safariguderna tar med oss ut på två safariturer denna dag, en på morgonen och en på eftermiddagen.
Rummen och restaurangen på Bakubung Bush Lodge vetter ut mot parken och ett vattenhål dit djur gärna kommer. Från hotellrummet kan du ofta se giraffer, elefanter, zebror mm när de vandrar in på området för att dricka.
Vi serveras frukost, lunch och middag.

Fredag 15 november

Vi avslutar resan med en safaritur ut i parken innan frukost. Tidig morgon jagar och rör sig många av de större djuren innan dagen blir för varm och man har stor chans att se både lejon, leopard och gepard.
Väl tillbaka på hotellet äter vi frukost och checkar ut. Vår guide och privata transfer möter upp och tar oss till Johannesburg flygplats i tid för vår hemrea.
Avresa med Turkish Airlines kl. 19.15 via Istanbul.

Lördag 16 november

Ankomst Stockholm kl. 10.40