Moderator & Föreläsare


Vår moderator

   
     

Anna-Lena Björklund

Anna-Lena har mångårig erfarenhet som professionell artist då hon som sångerska turnerat landet runt med Sveriges artistelit, deltagit i såväl flertalet TV-program samt Melodifestivalen.

Den mångfacetterade moderatorn Anna-Lena Björklund har även en  bakgrund som press- och informationschef för Försvarsmaktens FN-insats i Mali.

Som moderator är Anna-Lena alltid väl påläst, närvarande och energisk. Med sin nyfikenhet lyckas hon skapa en varm och härlig stämning tillsammans med gästerna. Hennes tydlighet ger en trygg och kvalitetssäkrad dag då hon både värnar om sitt eget medverkande och sprider inspiration och energi till övriga.

Anna-Lenas känsla för ordning, organisation och struktur har passat lika väl i hennes tidigare arbete som press och informationschef likväl som i hennes vardag idag  som moderator & artist!

 
     

Våra föreläsare

   
     

David Seipel

Jag är medicinteknisk Civilingenjör och arbetar på Medicinsk teknik, Avdelningen för bild- och onkologi på Universitetssjukhuset Örebro sedan 2011. Jag är också processledare för vår process Utbildning och användarstöd.

 
     

Elaine Eksvärd

Retorikexperten Elaine Eksvärd ger idag retoriska strategier för att ge energi och förmågan att värna den egna. Om arbetskraft, omedvetna energitjuvar och vinsten i att vara snäll.

 
     

Emelie Lindgren

Arbetar på Södersjukhuset och är specialistsjuksköterska inom intensivvård, processjuksköterska för MIVA och IMA, utbildningsledare MIVA/HIA/IMA

 
     

Eva Joelsson-Alm

Ordförande i det nationella programområdet (NPO) perioperativ vård, intensivvård och transplantation. Universitetssjuksköterska inom intensivvård på Södersjukhuset och docent/lektor på Karolinska Institutet.

 
     

Fia Hallberg Börjesson

Mer information kommer inom kort. 

 
     

Gunnar Eerola Fors

Anestesisjuksköterska på Danderyds Sjukhus sedan 2012, numera med en hel del arbetsuppgifter som rör utbildning av medarbetare och studenter. Arbetat med konfiguration, införandeplanering samt super- och slutanvändarutbildning i journalsystemet Centricity High Acuity (CHA).

 
     

Hampus Allerstrand

Hampus Allerstrand arbetar som förbundsjurist på Sveriges Kommuner med i huvudsak upphandlingsrättsliga frågor.

   
     

Helena Henriksson

Från Läkemedelsverket och arbetar som gruppchef på enheten för Medicinteknik.

 
     

Jacob Lidman

Är 26 år och blev färdig med min master i medicinsk teknik sommaren 2023. Har jobbat på Sahlgrenska Universitetssjukhuset som medicinteknisk ingenjör sedan 2020. Brinner lite extra för avvikelsehantering och frågor som rör MDR.

 
     

Jens Lönnblad

Yrkesverksamma som medicinteknisk ingenjör vid FÖRSVARSMEDICINCENTRUM, Göteborg. Stödjer inom materielanskaffning samt förmågeutveckling av framtidens sjukvårdsförband.

   
     

Lisa Landberg

Från Läkemedelsverket och arbetar på utredare enheten för Medicinteknik

 
     

Max Gordon

Max Gordon är en framstående överläkare i ortopedi, docent, och en ledande expert inom tillämpningen av artificiell intelligens i sjukvården, särskilt känd för sitt arbete som grundare av Clinical AI Research Lab (CAIR-lab) vid Karolinska Institutet. Utmärkt som Årets AI Svensk 2023, kombinerar Dr. Gordon en djup medicinsk expertis med avancerade kunskaper i programmering för att utveckla innovativa AI-verktyg som förbättrar patientvården.

 
     

Mia Isacson

Jag är Västra samverkansregionens ledamot i MTP rådet sedan 2023, var tidigare ledamot i rådets beredningsgrupp och har varit med sedan starten 2020. Arbetar övrig tid i VGR med frågor kring medicintekniska produkter på Stab för Hälso och sjukvård i västra Götalandsregionen.

 
     

Per Enlöf

Anestesisjuksköterska och doktorand vid Sahlgrenska Sjukhuset och Göteborgs Universitet. Driver forskningsprojekt som handlar om användandet av augmented reality (AR) i form av smarta glasögon inom anestesisjukvård.

 
     

Petra Widerkrantz

Specialist i allmänmedicin som arbetat på avdelningen för Hälso- och sjukvårdsstyrning i Region Skåne senaste 8 åren. Deltagare i genomförandegruppen för ett nationellt, samordnat införande av NRFit.

   
     

Rasmus Engblom Strucke

Jag arbetar på Södersjukhuset i Stockholm som Medicinteknisk Ingenjör med inriktning på nätverk och systemarkitektur för medicintekniska system. Har under många år arbetat med design och kravställning av nätverk och infrastruktur för medicintekniska apparater och system inom sjukvården.

 
     

Stefan Laiti

Från Läkemedelsverket och arbetar som utredare på enheten för Medicinteknik.

 
     

Stefan Ling

Materielområdesansvarig för sjukvårdsmateriel i Försvarsmakten.

   
     

Tommy Wilén

Tommy Wilén är leg. naprapat och en av Sveriges roligaste och mest uppskattade föreläsare inom ergonomi och hälsa.

 
     
 

Med reservation för ändringar, informationen uppdateras löpande.