Meny

 
 
 
 
 
 

Foredragsholdere

 
 

Kirsten Steenberg
Kirsten Steenberg innehar rollene som Head of People & Organization samt Managing Director i Schenker AS. Med en solid bakgrunn i logistikkbransjen, begynte Kirstens karriere etter at hun fullførte sin utdannelse i Tyskland. I løpet av sine 20 år hos Schenker har hun også jobbet med salg og produksjon av selskapets Landtransporttjenester. Hennes tidligere erfaring innen HR stammer hovedsakelig fra oljeindustrien, en ekspertise hun har videreutviklet hos Schenker etter å ha tilbragt 5 år i USA

 
 

Petteri Nurmi
Petteri har vært i logistikkbransjen i over 25 år og er i dag CEO Cluster Nordics for DB Schenker. Hans brede kunnskap om bransjen har ført til at han har ledet virksomheten til DB Schenker i Finland som administrerende direktør siden 2018. Han har også før dette hatt en rekke ledende stillinger i selskapet

 
 

Atle Hartveit
Atle begynte å jobbe med flyfrakt i World Courier i 2008, med hovedfokus på spesialsendinger som håndkurerer, Air charter og legemidler. Han hadde ansvaret for distribusjon av Covid-vaksinene til hele Norge i 2021 før han begynte i DB Schenker i 2022. Har hatt flere lederstillinger siden 2010, og har i dag stillingen som Head of Air Norway i Schenker.

 
 

Christian Amundrød
Christian er Head of Ocean Norway i Schenker AS og har vært I selskapet i to år. Han har bedriftøkonomisk utdannelse fra BI og jobbet med logistikk i store deler av sin karriere. Han var i DSV i 15 år og har også jobbet i bla. Unifeeder og MSC.

 
 

Wolfgang Frank
Wolfgang er Head of Land, Cluster Norway i Schenker konsernet. Han har 30 års erfaring i logistikk- og IT-bransjen, både som tidligere konsulent i Accenture og som leder i forskjellige områder i logistikkvirksomhetene DSV og DB Schenker.

 
 

Torunn Cathrine Brennhovd
Torunn jobber i dag som Logistics Specialist hos Easee. Hennes bakgrunn er 20 år som Tolloverinspektør og 5 år fra Forsvarets Logistikkorganisasjon (FLO). Jakten på kjærligheten førte henne til Finnøy i Rogaland i august 2020 og Easee som arbeidsgiver.

 
 

Hallgeir Kjellesvik
Hallgeir jobber i dag som Head of Delivery og Nordic Operation hos Easee. Før denne reisen startet, hadde han 13 år bak seg i Bohus systemet på Sør-Vestlandet i forskjellige roller, sist som salgs- og driftsansvarlig. Han brenner for å skape et arbeidsmiljø der man har muligheten til å bli den beste versjonen av seg selv, gjennom åpenhet, tillit og kommunikasjon.

 
 

Adil Shah
Adil er senior porteføljeforvalter i Delphi Nordic, og har siden 2021 hatt fokus på nordiske aksjer. Tidligere jobbet han i Eika Kapitalforvaltning som porteføljeforvalter for nordiske og globale fond, samt som analytiker i Sissener Kapitalforvaltning, Han har en Bachelor i finans fra Handelshøyskolen BI og en Master i Investment Management fra CASS Business School fra City University in London.

 
 

Eirik Norman Hansen
Eirik er futurist, teknologioptimist og en av Norges mest etterspurte talere. Eirik evner å formidle kunnskap om teknologi på en enkel, engasjerende og personlig måte- med humor. Hva betyr alle endringene og teknologien for oss mennesker, for organisasjonene våre og ikke minst for samfunnet? Vi skal forberede oss på fremtiden, og må se forbi det åpenbare, samt omfavne mulighetene som ligger der. Med et øye for samfunnstrender og fersk innsikt fra Ideas Lab, vil Eirik gi dere en oppdatering på det siste nye. Dette levert med en lidenskap for faget, stort engasjement og humor.

 
 

Tom Erik Heimen
Tom Erik kommer fra Molde og er en kjent norsk basehopper, stuntmann og fjellklatrer. Han anses som en av verdens mest erfarne basehoppere, og har satt verdensrekord i antall hopp fra over 1000 meter på ett døgn. I tillegg til sin basehopping aktivitet har Heimen også deltatt i flere TV- og filmproduksjoner. Tom Erik sine foredrag handler om innovasjon, om å tørre og om å finne nye løsninger på problemene. Det er et inspirasjonsforedrag med innsikt og verdier som treffer hele publikum.