ANMÄLAN


Ha organisationsnummer nära till hands då det är obligatoriskt vid bokning.

Boka här >>

Deltagande 1200kr + moms
Studentdeltagande 320kr + moms

Studenter, boka här >>

Sista dag för anmälan: 16 januari, 2022

 

Mängdrabatt: Vid anmälan av fler än 30 personer erhålls mängdrabatt.
För mer info och bokning kontakta: elisabet@umea-congress.se

___________________________________

 


ALLMÄNNA VILLKOR

BOKNING ÄR BINDANDE
Överlåtelse av anmälan till kollega görs kostnadsfritt.

 

BETALNING
Du kan välja att betala via faktura (endast deltagare inom Sverige) eller via säker kortbetalning med SwePay. All betalning sker inkl. moms. Betalningsvillkor är 30 dagar, dock oss tillhanda innan konferensen börjar. Vid felaktigt uppgiven fakturaadress debiteras 280 kr för ny adress och omsändning av faktura.


KONTAKT
Umeå Congress administrerar konferensen och eventuella ändringar/avbokningar och frågor sker skriftligen till elisabet@umea-congress.se

 

VÅR INTEGRITETSPOLICY
Vi värnar om att skydda din personliga integritet. De uppgifter vi ber dig om i anmälan är uppgifter vi behöver för att kunna genomföra konferensen och betalningar etc på korrekt sätt. Vi kommer att lämna relevant information till våra samarbetspartners med samma syfte. Varken vi eller våra samarbetspartners kommer att dela någon information vidare till tredje part. Vi kan komma att behålla ditt namn och epost-adress för framtida arrangemang, men du är alltid fri att avböja eventuella inbjudningar. Under konferensen förekommer fotografering/filmning och det kan hända att bilder/film där du syns kommer att användas av Barnafrid för publicering på hemsida och sociala medier. Enligt GDPR får vi inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande. Genom att ni bekräftar våra avbokningsregler och sedan klickar på knappen ”Slutför anmälan” i våra formulär godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter för ovanstående ändamål.

Alla priser ovan är exkl. moms.