Hur tar ni er lättast hit

Tåg:

Till Uppsala Central. Promenadavstånd till hotellet. Tar ca 10 minuter att gå dit.

Flyg:

Till Arlanda flygplats (flygbuss till Uppsala Central alt tåg). Promenadavstånd från Uppsala Central till hotellet. Det tar ca 10 minuter att gå dit.

Bil - parkering:

I anslutning till hotellet finns ett garage som drivs av Aimo Park som heter S:t Per, med hiss tar du dig direkt upp till receptionen. Tryck ut en biljett vid bommen och parkera sedan på ledig plats. En biljett för 280 SEK/dygn kan du sedan köpa i hotellreceptionen när du checkar in.

Laddning för elbil finns direkt till vänster när du kör in. Du måste lösa en parkeringsbiljett och betala för laddningen via en app

 

Clarion Hotel Gillet - Uppsala

Clarion Hotel Gillet har perfekt läge i centrala Uppsala, nära centralstationen och stadens nöjesliv.  Hotellet har en bar, restaurang, ett gym och det finns också ett Spa längst upp i hotellet som drivs i externa regi. På Selma City Spa finns bastu, bubbelpooler och möjlighet till behandlingar - med eller utan bubbel.

Djurvänligt hotell
Husdjur är välkomna. Priset för din vän är 300 SEK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 SEK per vistelse. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att de kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Dragarbrunnsgatan 3

Telefon: 018 - 68 18 00

Hemsida: Clarion Gillet Uppsala

<