Meny

 
 
 
 
 
 

WALLMANS

 

Vi avslutter fagtreffet med Metallshow på Wallmans. Wallmans ligger idyllisk til ved Akerselva mellom bydelene Sagene og Grünerløkka.  Det er historisk sus over disse bygningene langs Akerselven som tidligere rommet Graahs spinneri og som i dag går under navnet Mølla.

Vi starter kvelden med aperitiff i turbinen og foajeen med åpne dører til uteområde og den fantastiske stemningen fra fossen. Vi prøver å sette tonen for resten av kvelden med stemning, drikke og overraskelser.

Deretter åpnes dørene til salongen og årets Cirkus Blikk inspirert av tidligere arrangementer fra Jakobs kirke og Rockefeller. Vi har leid hele Wallmans for et eget  show i VBL regi. Det vil bli servert en treretters middag med en romslig vinpakke mens dere nyter et show preget av variasjon og trøkk.

Etter showet åpner nattklubben og vi satser på mye moro ut i de sene nattetimer.

Wallmans salong er utformet som et Amfi med gode sitteplasser for alle. For en mest rettferdig tildeling av plasser vil vi likevel premiere de som melder seg på først med de beste bordene så det lønner seg og ikke nøle, men trykk på linken og meld deg og dine ansatte på en heidundrende Cirkus Blikk på tradisjonsrike Wallmans. Vi lover å levere!!!

For de som kun skal være med på Wallmans, er prisen kr 1845,- Dette er inkludert show, mat og drikke til maten.

Velkommen til tidenes største blikkenslagerfest!