Meny

 
 
 
 
 
 

THE HUB

 

Til Fagtreffet har vi valgt storslåtte Clarion Hotel The Hub med Oslos beste beliggenhet, rett ved Oslo S og Jernbanetorget.

Med sin banebrytende design vil øynene dine øyeblikkelig bli trukket mot resepsjonen og blikket i messing og kobber. Blikket går igjen flere steder på hotellet om du bare løfter hodet.
Mens du venter på heisene, blir du fanget av bakgrunnen som endrer motiv og du kan fort glemme at du skal inn i heisen.

The Hub er et spektakulært hotell og har et pulserende samlingssted midt i Oslo. Du kan nyte utsikten fra restaurant Norda og baren Calmeyers Hage i 13. etasje eller du kan velge den urbane stemningen i Hub Bar i 1. etasje. Ønsker du en tur ut på byen, er det umiddelbar nærhet til det meste av det du måtte ønske.

Hotellet er tidligere kjent som Royal Christiania og ble kjøpt opp av Petter Stordalen og pusset opp fra 2017 til 2019. Pr i dag er det Norges største hotell, med 810 gjesterom fordelt på 13 etasjer.

Rommene har innovative løsninger for teknologi. Alle rommene har 55 tommer Smart TV med muligheter for streaming og romnøkkel gjennom Nordic Choice sin app.
Flere rom har fantastisk utsikt over oslo, og en privat balkong eller terrasse.

Parkering i meget sentralt P-hus i kjelleren til Clarion Hotel The Hub i Oslo. 2 parkeringsplan med enkel innkjøring fra Skippergata. Direkte adkomst til hotellet via heis for hotellets gjester og besøkende. Øvrige parkerende må benytte rampe/port for exit/adkomst. The Hub P-hus, Skippergata 331155 Oslo

Innsjekk på hotellet fra kl. 16.00

Er du vår gjest på hotellet, tilbyr vi deg buss direkte til Telenor Arena og tilbake igjen.