Meny

 
 
 
 
 
 

FAGTREFF 2022
TIDENES STØRSTE SATSNING I REGI AV VBL

 


Den samme arrangementskomiteen fra Ekeberghallen, inkludert Beate, og de samme som måtte legge inn årene på det koronaavlyste arrangementet i 2020, presanterer nå Fagtreff 2022.
Vi tar med oss erfaringene fra det vellykkede arrangementene i Gamle Museet og Ekeberghallen, sitnevnte som trakk 1000 besøkende og hadde over 60 utstillere.

Med den gode responsen fra utstillerne ble Ekeberghallen full, og satte noen arealbegrensninger for noen av utstillerne. Ved å ta i bruk Norges største multifunksjonsarena på Fornebu åpner det seg helt nye muligheter. Vi ønsker å skape den unike møteplass for blikkenslagere og leverandører.

Med Telenor Arenas 10 000 kvadratmeter er det ingen begrensninger på tilgjengelig areal. Her kan man kjøre inn en semitrailer. Den store hallen gir oss mange muligheter. Vi har lyst til å utfordre maskinleverandørene om å bygge opp verksteder der de kan vise og demonstrere sine maskiner. Målet vårt er sammen med leverandørene å skape den største og beste blikkenslagermessen noensinne, også i rekrutteringsøyemed. Vi vil invitere lærlinger, skoleelever og andre innenfor bransjens utdanningsløp.

Messen er åpen for alle blikkenslagere og taktekkere, uansett om du har medlemskap i VBL eller ikke. 

Selv om messen og det faglige står i sentrum for fagtreffet, er den sosiale møteplassen også viktig for blikkenslagerer og leverandørene. 

Derfor satser vi også denne gangen på minnerike kveldsarrangementer både torsdag og fredag.

Torsdag inviterer vi til et ungdommelig bransetreff på urbane Vippa. Målsetningen er å samle 700 blikkenslagere og leverandører under samme tak. Vi lover en unik atmosfære, mulighet for gode samtaler, men også spesielle matopplevelser med kul underholdning. Ta med alle ansatte, dette vil de ikke gå glipp av!

Fagtreffet avsluttes med Cirkus Blikk på Wallmans.

Les mer om de enkelte arrangementene under menyen.