Hotell 

För kongressen har vi ett antal rum på olika hotell för att ni ska ha möjlighet att boka boende när ni registrerar Er till kongressen. 
Bokning av hotellrum går ej längre att göra i samband med anmälan. För bokning vänligen kontakta hotellen direkt.


Hotel Planetstaden

  

Citynära Clarion Collection Hotel Planetstaden. Frukost, Afternoon Sweets och Evening Meal ingår i rumspriset. Upplev hotellets konst, boka ett spapaket i svit och njut av vår spaavdelning på 7:e våningen. Fri parkering. Vi är ett kontantfritt hotell.


Elite Hotel Ideon

  

Elite Hotel Ideon är ett toppmodernt hotell som erbjuder tysta och trivsamt inredda rum med sköna sängar. Hotellet är en del av landmärket Ideon Gateway, som med sina 19 våningar är Lunds högsta byggnad.

Hotellet har ett välutrustat gym med bastu och relax. Via receptionen finns möjlighet att låna en cykel och ta en tur ner till centrum. Avfarten från E22 ligger nära hotellet och bussar till centrum går var tionde minut från hållplatsen (Ideon Gateway) utanför hotellet.



Grand Hotel Lund

  

Grand är ett hotell med själ. Den sitter i väggar, golv och tak - bevarad genom den historiska byggnadens alla renoveringar. Och i doften av god mat, klirret av glas, sorlet och många möten.

Alla rum erbjuder högsta standard, som det ska vara på ett affärshotell. Bang & Olufsen TV, Dux säng och trådlöst internet är en självklarhet. Hårtork och minibar likaså. Badrummen är lika varierande och personliga som rummen.


Hotel Concordia

  

På det personliga och miljövänliga Hotel Concordia erbjuder vi Er en hög hotellkomfort på bästa läge mitt i centrala Lund! Den vackra & anrika hotellbyggnaden uppfördes år 1882.

På Hotel Concordia i Lund erbjuder vi gästrum med hög komfort och personlig design. 


 

Hotel Lundia

    

Hotel Lundias läge är minst sagt centralt – bara omkring en minuts promenad från centralstationen. Det betyder att du bara har tio minuter till centrala Malmö och omkring 30 minuter vardera till Malmö Airport (Sturup) och Copenhagen Airport (Kastrup). Kommer du med bil till Lund finns det garage i källaren och därifrån tar du hissen rakt upp i lobbyn.

Samtliga rum är designade och utrustade för att möta dagens affärsresenärers förväntningar på funktion, service och tillgänglighet och samtidigt erbjuda skön avkoppling när du inte jobbar. Alla rum har gratis wifi.
Vårt fokus ligger på det som är viktigast, exempelvis teknik som förenklar, sköna sängar från DUX och en liten men kvalitativ frukost. På så vis slipper du att betala onödigt mycket för ditt hotellboende. 
Om du vill checkar du in och ut med oss i vår bar, härifrån serverar vi dig även din frukost eller varför inte något gott att dricka på kvällen. 
Under vissa tider på dygnet är Lundia bemannat på distans från Grand Hotel, vårt systerhotell, som ligger 150 meter bort. Bara lyft luren så finns vi redo att hjälpa dig när som helst. 
Lundias frukost är liten men naggande god och består av en surdegsfralla med pålägg, croissant, juice, yoghurt med granola och ekologiskt kaffe/te. 


Hotell Nordic Lund

    

Att bo på Hotell Nordic Lund är så mycket mer än en skön säng, en vällagad frukost och ett bra läge – hos oss vet du nämligen aldrig vad som döljer sig under golvtiljorna, bakom takbjälken eller i de vindlande gångarna. Är du ute efter en god historia har du med andra ord hamnat helt rätt. Stans bästa adress – nu och då.

På Hotel Nordic Lund möts du av tidstypiska detaljer såsom snedtak med synliga bjälkar och spännande vinklar som skvallrar om husens historia. Alla våra rum har luftkonditionering, WiFi och fullt utrustade pentryn. Dessutom har vi en härlig innergård där ni är varmt välkomna att slå er ner när vädret tillåter.


Radisson Blu Hotel Lund

    

Detta moderna hotell ligger nära både Lunds stadscentrum och Ideon Science Park, vilket gör det till en perfekt bas för både semester- och affärsresenärer. Hotellets läge passar också utmärkt för besök i Malmö och Köpenhamn.

Alla rum erbjuder modern design, fritt trådlöst höghastighetsinternet, platt-tv och egna luftkonditioneringsreglage för högsta komfort. Rummen på de översta våningarna ger fantastisk utsikt över Lund, Malmö och Köpenhamn såväl som Öresundsbron.


Alla priser är exklusive moms. 

För att se vad de olika symbolerna betyder på kartan klicka på   uppe till vänster.