Välkommen till FSÖ Studiedagar 2024
Kalmarsalen
28 – 30 augusti 2024

Alla medlemmar och andra intresserade hälsas välkomna till föreningens Studiedagar den 28 - 30 augusti 2024 i Kalmar.
För alla medlemmar så kommer föreningens årsmöte att hållas den 29 augusti.
Årsmöteshandlingar och deltagarförteckning kommer att skickas ut digitalt så vid anmälan kommer du att behöva uppge en personlig unik e-postadress.
Liksom förra året kommer vi använda en konferens-app för att hantera information och kommunikation på plats under dagarna. För att kunna använda appen så är det viktigt att du anger ett unikt mobiltelefonnummer för SMS.

Konferensanläggning och hotell
Studiedagarna äger rum på Kalmarsalen i Kalmar. Vi kommer även att ha två av torsdagens seminarier på Stadshotellet och First Hotel Witt. Om du väljer något av dessa seminarier så äter du även lunch och eftermiddagskaffe på det hotellet.
Logi är bokat på Best Western Plus Kalmarsund Hotell, Clarion Collection Hotel Packhuset, First Hotel Witt, Frimurarehotellet Kalmar, ProfilHotels Calmar Stadshotell, Scandic Kalmar Väst, Slottshotellet Kalmar samt Hotel Skansen Färjestaden på Öland. För karta och ytterligare information om hotellen se under fliken ”Hotell & Karta”.
Hotellrumsbokning kan göras under anmälningsprocessen via fliken "Anmälan".

Kvällsarrangemang
Studiedagarna erbjuder som vanligt trevliga kvällsarrangemang onsdag och torsdag. Onsdagens informella Kommunkväll sker på Kalmar Slott.
Torsdagens Festmiddag inklusive underhållning sker på Kalmarsalen. Busstransport kommer att erbjudas till och från Kalmar Slott för kommunkvällen.

Bussar
Bussar kommer även erbjudas mellan Kalmarsalen och de hotell som inte ligger inom gångavstånd: Scandic, Slottshotellet och Hotel Skansen på Öland.

Hotellerbjudanden
Hotellen i Kalmar vill passa på att visa sig från sin allra bästa sida nu när vi är här och erbjuder därför olika rabatter och specialpaket för dem som vill stanna över helgen.

Mer info här

Välkommen
Styrelsen hoppas att ni precis som vi, ser framemot årets studiedagar som vi tycker är verksamhetens årliga höjdpunkt! Vi har utifrån omvärldsbevakning och med stöd av förra årets utvärdering skapat ett program som erbjuder de ämnen som efterfrågats mest. Vi hoppas att årets studiedagar ska bidra till att alla deltagare får med sig nya idéer, utökad och ny kunskap samt stimulans för fortsatt utveckling av vårt intressanta område.

 

Glöm inte årsmötet den 29 augusti!

Varmt välkomna!
Anita Holm, ordförande