Priser och anmälan

Vad roligt att du vill delta på Miljömålsdagarna 2022! Innan du anmäler dig bör du läsa mer om parallella sessioner och valbara utflykter så att du kan anmäla dig till de alternativ som intresserar dig mest. Sista anmälningsdag är 26 augusti.

 

Priser

Ordinarie pris för konferensen är 3500 kronor för två dagar eller 2500 kronor för en dag. Anmäler du dig före 24 juni har vi ett early bird-pris på 3200 kronor för två dagar och 2100 kronor för en dag. Alla priser är exklusive moms.

 

Studenter och ideella föreningar

Studenter och deltagare som representerar en ideell förening debiteras reducerat pris på 2200 kr för två dagar och 1800 kronor för en dag. Early bird-pris för studenter och ideella föreningar är 1800 kronor för två dagar och 1400 kronor för en dag. Denna biljettyp har begränsat antal platser.

 

Vad ingår i priset?

Alla programpunkter ingår respektive dag, vilket innebär att lunch och utflykter ingår i priset. Middagen den 7 september ingår i alla prisklasser. Boende ingår inte, det bokas och betalas separat, läs mer under fliken praktisk information.

 

Betalning

Betalning sker mot faktura som så långt det är möjligt skickas elektroniskt. För att vi ska kunna fakturera elektroniskt behöver vi Peppol-id och GLN-nummer (utöver de uppgifter vi efterfrågar i anmälningsformuläret). Sveriges alla myndigheter och statliga verk finns i samma system så där har vi tillgång till aktuella uppgifter. Jobbar du för en kommun, region eller ett företag som har Peppol-id och GLN-nummer, och önskar få elektronisk faktura, får du gärna skicka dessa uppgifter till oss via e-post: konferens.2022.vasternorrland@lansstyrelsen.se

Full konferensavgift debiteras vid avbokning, men plats kan överlåtas till en annan person. Kontakta i så fall arrangörerna.


Övriga upplysningar

För kännedom kommer vi att sammanställa en deltagarlista, med uppgifter om namn och organisation till alla deltagare, som delas ut vid konferensens start.

Vid allergier och övriga önskemål kontakta oss via mail: konferens.2022.vasternorrland@lansstyrelsen.se

 

Ordinarie anmälan

 

Tidig anmälan (early bird t.o.m 24 juni)

Anmäl dig här

Anmälan (f.o.m 25 juni)

 Anmäl dig här
 

Student/Ideell förening

 

Tidig anmälan (early bird t.o.m 24 juni)

Anmäl dig här

Anmälan (f.o.m 25 juni)

Anmäl dig här