Praktisk information

Vi samlas i kommunhuset, ingång Västa Kvarngatan 33, A-salen för fika och mingel innan vi drar igång kl 10:00. Det går utmärk att åka tåg till Nyköping och ta en kort promenad till kommunhuset. Kommer man med bil kan det vara klokt att parkera vid hotellet Sunligt (där vi kommer bo) och promenera därifrån till samlingen.

Efter en introduktion av värdkommunen Nyköping tar vi en kort presentationsrunda av alla deltagare. Vi nosar på aktuella frågor och förbereder oss på exkursion.

Efter lunchen på Restaurang Voyage hoppar vi in i en buss som tar oss till exkursionens olika punkter. Bra med kläder efter väder och promenadvänliga skor då vi kommer gå några kilometer under exkursionen.

Vi återkommer till staden för incheckning på hotell Sunlight runt kl 17. Vi avslutar dagen med middag tillsammans på hotellet kl 18:30.

 

Dag 2 startar efter frukost med lite reflektion kring gårdagen. Sedan följer olika föredrag knutna till exkursionspunkterna med efterföljande diskussioner. Det blir en dag inne på hotellet som avslutas med ett inspirerande pass om fysisk gestaltning från lärare från landskapsarkitektprogrammet på SLU. Hur man med få medel kan höja upplevelsen av den tätortsnära skogen.