Välkommen till Mobilitet & Beteende 2020
Från siffror till handling – så når vi en hållbar mobilitet 2030

16-17 mars

OBS! Vi genomför konferensen som en digital konferens med Zoom. Konferensen genomförs inte i Jönköping på grund av gällande läge med coronaviruset OBS!

Sista anmälningsdag 13 mars!

Mobilitet & Beteende är Gröna Bilisters årligt återkommande konferens och den viktigaste mötesplatsen för dig som vill vara med och påskynda framtidens hållbara mobilitet!

Denna gång så pågår konferensen från lunch 16 mars till lunch 17 mars. 


På grund av situationen kring coronaviruset så har vi idag beslutat att genomföra konferensen Mobilitet & Beteende som en digital konferens. Vi hoppas att ni ändå vill delta fast i digital form och från den plats som bäst passar er!


Vi har haft många avanmälningar och frågor utifrån oro kring eventuell smittorisk m.m. Både från deltagare och talare. Det är helt förståeligt och vi väljer därför att ändra formatet på konferensen för alla deltagares skull. Vi tycker innehållet är så intressant och viktigt att vi inte vill ställa in konferensen och väljer därför att fira konferensens 5-årsjubileum genom att testa ett nytt koncept. 


Vi kommer behålla programmet i stort men det kommer bli lite justeringar pga det nya formatet. Vi återkommer med ett reviderat program samt övrig information kring teknik och riktlinjer senare idag.

Glöm inte att avboka eventuella resor och hotellrum! Vi kommer alltså inte vara på plats i Jönköping.


Vi är hemskt ledsna om detta orsakar problem för er men vi känner oss säkra i att det är den bästa lösningen för alla i den situation som vi befinner oss i just nu. 

 

Vi kommer att fördjupa oss i ämnen såsom Beteendeförändring, Bilsnål samhällsplanering samt Smarta, hållbara och kombinerade mobilitetstjänster. Efter lunch 17 mars så får ni som vill diskutera behovet av en nationell plattform för Hållbart resande, SWEPOMM 2.0.

Självklart blir det även presentation från Barcelona, en av Europas ledande städer gällande bilsnål samhällsplanering, politikers tankar och visioner. Allt som konferensen brukar innehålla plus lite till.

Plats: Digital konferens med Zoom
Datum: 11.30 16 mars till 13.00 17 mars
Pris för hela konferensen: 1000 kr ex moms
Pris för dag 1 : 700 kr ex moms
Pris för dag 2: 700 kr ex moms