Program och anmälan


1. Talarcoaching - så agerar du framför en kamera under ett webbmöte 
Föreläsare: Anna Braun
Datum: 26 mars
Tid: 09.00-09.45 inkl. diskussion
Pris: gratis 
Info: Altitude Meetings talarcoach Anna Braun ger dig tipsen som snabbt höjer dig till en proffsig nivå när du står framför kameran under ett webbmöte eller en webbkonferens. Anna arbetar med att hjälpa människor bli bättre talare och ledde under flera år ett av SVT:s mest populära program – Fixa rummet.Detta är ett kostnadsfritt och interaktivt webbmöte, där du själv också har möjlighet att ställa dina egna frågor till Anna.
Anmälan: klicka här för ANMÄLAN 


2. Teambuilding för det utspridda teamet 
Föreläsare: Sofie Granath
Datum:  31 mars 
Tid: 13.00-13.30 inkl. diskussion
Pris: gratis 
Info: Vad kan man göra för teambuildingen när stora delar av personalstyrkan jobbar hemifrån? Altitude Meetings teambuilding- och kickoff-expert Sofie Granath ger dig handfasta och smarta tips! Detta är ett kostnadsfritt och interaktivt webbmöte, där du själv också har möjlighet att ställa dina egna frågor till Sofie.
Anmälan: klicka här för ANMÄLAN 

 

3. Workhack - så får du struktur när du arbetar hemifrån
Föreläsare: Anders Mildner och Anders Thoresson
Datum: 3 april
Tid: 09.00-10.00 inkl. diskussion
Pris: gratis 
Info: De bästa tipsen hur du löser arbetet hemifrån i Coronatider – med alla nya utmaningar det för med sig. Anders Thoresson och Anders Mildner ger dig handfasta råd som gör att du stressar mindre, får mer gjort – och mår bättre. Detta är ett kostnadsfritt och interaktivt webbmöte, där du själv också har möjlighet att ställa dina egna frågor till Anders och Anders.
Anmälan: klicka här för ANMÄLAN 

 


4. Talarcoaching
Föreläsare: Anna Braun och Anders Mildner
Datum: 24 april
Tid:  09.00-10.00 inkl. diskussion
Pris: 250 kr ex moms (endast betalkort)
Info: Vill du känna dig mer bekväm med att prata inför andra? Vi vet hur man gör!
Altitude Meetings har framgångsrikt hjälpt både höga chefer på internationella bolag och nybörjare som ställer sig på en scen för allra första gången. Vi vet att alla kan bli bra på att tala inför andra – och vi vet hur vi kan hjälpa dig att höja dig från den nivå du är på idag. Anna och Anders lär dig knepen som snabbt gör dina föredrag professionella. Bonus: vi avslöjar också de fem vanligaste misstagen – och vad publiken absolut inte vill att du gör.
Du får en webblänk till föreläsningen i din bekräftelse. 

Anmälan: klicka här för ANMÄLAN 
Vi ber dig notera att anmälan är bindande och att ingen återbetalning görs.