Utställarinformation

Som utställare på SAMTIT 2021 skapar du själv din digitala monter via vår plattform.
Nedan finner du praktisk information.


VAD INGÅR I DIN DIGITALA MONTER


DIN DIGITALA MONTER

Du som har bokat en monter kommer att få ett mail med en länk där du kan skapa och ladda upp er monter till det digitala mässgolvet. Länken kommer att skickas ut efter att ni har slutfört er monterbokning och er monter kommer att laddas upp i den ordningen som den skapas.

I montern finns funktioner för att kommunicera i text, länkar och video men du kan även interagera med besökarna live via chatt och livestream.
Varje klick på er monter registreras och du kommer att få en rapport på vilka som har besökt er efter att mässan har avslutats.

Utöver detta kommer det även att finnas en intresseanmälan-funktion som visar vilka deltagare som har intresse av att komma i kontakt med er efter mässan. Även denna informationen kommer att delges efter genomförd kongress.

Exempel på hur en monter kan se ut. Klicka på bilden för mer information.

Tillval
Som tillval kan du koppla på tjänsten personliga möten som ger besökarna möjligheten att förboka ett personligt möte med någon i er monter. Besökaren kommer att få välja mellan ett antal förbestämda mötestider som är anpassade att fungera i Samtit 2021’s program. Det personliga mötet kommer sedan att ske via egen önskad mötesplattform, tex. Teams, Zoom, Google meet, Skype eller via ett telefonsamtal.

Ni kommer att få en dynamisk lista som uppdateras kontinuerligt över de personer som har bokat ett personligt möte med er. Utifrån den listan kommer ni sedan att kunna kontakta dessa personer för att bestämma mötesplattform och detaljer kring ert möte.

Mer information kommer att skickas till den som väljer att boka på detta tillval.

Allmänt
Precis som på en "vanlig" SAMTIT-kongress kommer vi att ha mycket tid för utställningsbesök och under denna tid stängs även den digitala föreläsningssalen.
Allt material kommer sedan att ligga kvar i den digitala plattformen i tre månader efter konferensens genomförande. 

Support
Support kommer att finnas innan och under mässan för eventuella frågor. För mer information se fliken Kontakt.


PROGRAM OCH BEMANNING

Ni styr själva vad ni vill visa, presentera och hur mycket ni vill finnas tillgängliga i chattforumet.

Programmet kommer att innehålla avsatt tid för mässbesök. Vi ser gärna att ni finns tillhands under dessa tider, men det är fullt möjligt att välja de tider som passar er bäst. 
Om ni har bokat tillägget personliga möten kommer dessa tider att synkas med mässans öppettider och ej krocka med föreläsningarna.
För program klicka på fliken Program. (programmet är preliminärt och kan komma att uppdateras)


VIKTIGA DATUM

16 december     Anmälan för monterbokning samt deltagande öppnar

21 januari         Möjligheten att skapa din monter öppnar

21 mars            Sista dag att boka tillägget personliga möten

6 april            Sista anmälningsdag för monterbokning

12 april              Sista dag att redigera er monter (om korrigeringar behöver göras efter detta datum görs detta på förfrågan.)

19-20 april        Länk till mässgolvet skickas ut

21-22 april        Mässan öppen för alla anmälda vård- och företagsmedlemmar

Vi kommer under våren att erbjuda webinar där ni kan lära er mer om hur ni tex. skapar er digitala monter – vi återkommer med mer information om datum för detta.


ÖVRIGT

Om ni vill kommunicera ert deltagande i kongressen hittar ni årets banner i tre varianter här nedan.

Klicka på respektive bild för att ladda ner den.