Praktisk info

 

INSPO 2023 är ett träningskonvent för Friskis alla fantastiska ideellt engagerade funktionärer. Kom och ladda på med ny puls och energi som räcker långt in på det nya året. Här hittar du allt som är bra att veta inför hela helgen.

Plats

Vi hämtar energi från stadens puls och intar flera olika platser för träning mitt i Stockholm city, bara några minuters promenad ifrån varandra. Kulturhuset vid Sergels torg, Sergel Hub vid Sergels torg, Hotell At Six vid Brunkebergstorg, F&S City på Mäster Samuelsgatan (runt 5 minuters promenad från Kulturhuset) och Friskis Pop up, ett mobilt gym mellan Brunkebergs torg och Kulturhuset. Se karta och mer under Platser.

Resor och hitta hit

Från T-centralen, Stockholm centralstation och Cityterminalen är det ca 5 minuter gångväg till Sergels torg och Kulturhuset. Alla tunnelbanelinjer och pendeltåg passerar T-centralen/Stockholm centralstation. Biljett för pendeltåg, buss eller tunnelbana köper du smidigast via SL-app eller blippa ditt betalkort direkt i spärrarna.

 

Samåker ni med bil är tipset att parkera utanför tullarna och ta tuben in till T-centralen, uppgång Sergels torg. Eller varför inte boka gemensam buss med upphämtningar på väg mot Stockholm som kan droppa av och hämta upp er i närheten av Kulturhuset.

 

För adress och karta, se Platser.

Boende

Bokar du själv. Det finns flera alternativ och prisklasser både i city och en bit utanför så var ute i så god tid som möjligt med bokningen.

Incheckning 

Vid incheckningen får du ett armband som du behåller på under hela eventet för att kunna passera ut och in i de olika lokalerna.

 

Lördag: Välkommen att checka in där du har din första bokade programpunkt. Incheckningen öppnar 8.00-9.30. Var ute i god tid och kom ombytt. Obs! 9.30 kör vi igång.

 

Söndag: Välkommen att checka in där du har ditt valda program för dagen. Incheckningen är öppen mellan klockan 8.00-9.00. Var ute i god tid och kom ombytt. 

Program och passbokning

Lördagen erbjuder ett maxat program där du kan välja mellan flera programpunkter. Se mer under Program och Schema. Lördagens passbokning öppnar för anmälda den 1 november. Läs om hur under Boka pass. Tänk på att vara i tid till din bokade programpunkt för att behålla din plats.

 

Söndagens INSPO ger dig en chans att djupdyka inom sex olika träningsområden. Här valde du inriktning vid anmälan i kursbokningen.

Stand by-kö lördag

Under lördagen kommer det finnas möjlighet för dig som deltagare att ställa dig i stand by kö för fullbokade programpunkter vid varje lokal. Ca 5 minuter innan programpunkten startar släpper vi på från stand by kön.

Eventapp lördag

Under lördagen använder vi en eventapp för ditt personliga schema, entré- och lunchbiljett som skickas till dig via mail eller sms 13 november. Läs mer under Boka pass. Se till att komma till INSPO med laddad telefon och gärna laddsladd.

Mat och dryck

Fyll på med ny energi under dagen och glöm inte att ta med en vattenflaska.

 

Lördag: Två enklare lunchalternativ serveras varav ett vegetariskt. Båda alternativen är laktos-, gluten- och nötfria. Vill du äta lunch först och träna sedan eller tvärtom? Den tid då du inte äter lunch finns flera kortare pass och någon föreläsning att välja mellan. Lunchen serveras på Kulturhuset, Sergel Hub och At Six. Tid, plats och lunchalternativ väljs vid passbokningen (se Boka pass). Vi kommer vid några tillfällen under dagen bjuda på Kaffe, te och frukt.

 

Söndag: Ett matigare mellis serveras på förmiddagen och vi kommer bjuda på kaffe, te och frukt under dagen.

Under hela helgen håller kiosken på Kulturhuset öppet.

After workout 16.45-18.30

Lördagen avslutas med möjlighet till skönt häng på Kulturhuset. En chans att mötas och summera dagens träningsupplevelser. Här kan du köpa och fylla på med något gott att dricka. Kanske en uppladdning för att fortsätta kvällen i egen regi eller som en trevlig avrundning innan hemfärd.

Omklädning och dusch

Tillgång till dusch och omklädningsrum med skåp är mycket begränsad och finns endast på F&S City (öppet lördag 8.00-18.30 samt söndag 8.00-15.00). Kom ombytt och ta med dig flera ombyteströjor och kläder för snabba ombyten i anslutning till träningspassen. Ta gärna en mindre träningsväska som du kan bära med dig under dagen för de ombyteskläder och prylar du behöver på plats. Möjlighet att byta om bakom skynken finns på Kulturhuset.

Större bagage och ytterkläder lämnas in i garderober på de olika lokalerna. Ta gärna med en påse för dina ytterskor.

 

Söndag: Ta gärna med hänglås till skåp om ditt program hålls på F&S City. Lokalen är delvis öppen för medlemmar.

Film och foto

Friskis&Svettis Riks kommer att dokumentera INSPO2023 på olika sätt. Bilder och filmer kommer att publiceras i Friskis digitala kanaler. Fotoväggar kommer att finnas i alla lokaler. När du själv fotar tänk på att inte störa andras träning och om någon inte verkar vilja vara med på bild, respektera det. Det är inte tillåtet att dokumentera någon programpunkt i sin helhet. Använda gärna #INSPO2023. 

Meet and greet utställare och leverantörer

Under lördagen kommer utställare och leverantörer att vara på plats. Du hittar dem här:

Kulturhuset - Wackes funktionärskläder (även söndag), Fitness Brands, Concept

Sergel Hub - Concept E-gym

F&S City - Nordic fighter, Casall, Friskis Go, Eleiko (endast söndag)

Dokumentation

I de fall programpunkten har en dokumentation, till exempel musiklistor, övningsupplägg osv. kommer de finnas på Funknet/Friskis Go i efterhand.

Frågor och kontakt

Har du frågor om din anmälan till INSPO 2023 är det i första hand din förening du vänder dig till. Har du andra frågor om konventet kan du maila utbildning@friskissvettis.se.

 

Upptäck övningar som får synapsbanor att bildas och håret på underarmarna att resa sig. Hitta ny energi och kraft i stillheten. Sänk belysningen, snurra discokulan och höj volymen i hörlurarna. Låt partyt starta.