Talare

 


Janne Andersson
Svenska Fotbollsförbundet


Janne Anderssons erfarenheter och tankar kring ledarskap har gjort honom till en av Sveriges mest uppskattade talare; han inspirerar inte enbart idrotten utan också näringslivet. Allt för att utvecklas som lag – och vinna!


Janne kommer dela med sig av:
 

  • sina erfarenheter om hur man bygger lag, sätter gemensamma ramar och hanterar konflikter
  • hur man verkligen blir delaktig i ett lag och om hur människor med olika bakgrund och förutsättningar kan jobba ihop på bästa sätt
  • hur man skapar utrymme för idéer och hur man hittar balansen mellan att ta och delegera beslut

Jessica Ståhlbom
Mastercard


Från kortbetalningar till ledande techbolag

– Mastercards globala förändringsresa ur ett lokalt perspektiv. Hur går man från att vara ett bolag med fokus på kortbetalningar till att vara ett techbolag som utvecklar och erbjuder innovativa betallösningar och tjänster inom en mängd områden? Jessica kommer att ta med oss på en spännande resa - från att den primära målgruppen är finansiella institutioner till att idag samverka med stora delar av samhället.


Per-Anders Östby
Kairos Future


Vart i hela världen är världen på väg?

Kairos Future är specialister på framtidsstudier, omvärldsbevakning och att hjälpa företag att förstå och navigera i en snabbföränderlig omvärld. Per-Anders sitter på en gedigen kunskapsbas från Kairos Future, är en uppskattad talare inom framtidsspaningar och omvärld och kommer att ge oss konkreta insikter och actions att tillbaka till våra organisationer.

Namn Efternamn
Företag
Namn Efternamn
Företag
Namn Efternamn
Företag
Namn Efternamn
Företag
Namn Efternamn
Företag
Namn Efternamn
Företag
Namn Efternamn
Företag
Namn Efternamn
Företag