Hitta hitElite Park Avenue Hotel

Kungsportsavenyen 36
411 36 GöteborgMed flyg

Göteborg Landvetter Airport. Flygbussen från Göteborg Landvetter Airport stannar på hållplats Södravägen bakom Elite Park Avenue Hotel. Restiden till/från Göteborg Landvetter Airport är ca 23 minuter, beroende på trafiksituationen.
 

Med bil
 

E6/E20 söderifrån

Ta avfart 71-Örgrytemotet. Följ skylten Gårda, sväng inte av mot Örgryte. Följ sedan skyltning Mässan, Scandinavium och Liseberg. Efter rödljusen är Lisebergs nöjespark på din vänstra sida och på högra sidan är Hotel Gothia Towers och Svenska Mässan. I rondellen vid Korsvägen sväng höger in på Skånegatan. Vid nästa korsning, när arenan Scandinavium är på höger sida, sväng vänster in på Berzeliigatan. Följ Berzeliigatan och kör rakt fram i korsningen med Södra vägen. När du når Götaplatsen som är den ena änden på Kungsportsavenyn, sväng höger och Elite Park Avenue Hotel ligger på er högra sida.
 

E6/E20 norrifrån

Ta avfart 71-Örgrytemotet där det är skyltat Mässan, Scandinavium och Liseberg. Liseberg är på din vänstra sida, Hotel Gothia Towers och Svenska Mässan på den höger. I rondellen vid Korsvägen sväng höger in på Skånegatan. Vid nästa korsning, när arenan Scandinavium är på höger sida, sväng vänster in på Berzeliigatan. Följ Berzeliigatan och kör rakt fram i korsningen med Södra vägen. När du når Götaplatsen som är den ena änden på Kungsportsavenyn, sväng höger och Elite Park Avenue Hotel ligger på er högra sida.


Med buss/tåg

Göteborgs Centralstation ligger på 20 minuters gångavstånd till Elite Park Avenue Hotel. Det går även att ta buss och spårvagn från Drottningtorget samt taxi som står i anslutning till Centralstationen.

Hotellets närmaste spårvagns- och busshållplats är Götaplatsen, Valand samt Södravägen.

Hållbarhet och miljö

Elite Hotels of Sweden arbetar för att främja en hållbar utveckling i samhället. Med hållbar utveckling menar vi att nu levande och kommande generationer tillförsäkras en god och hälsosam miljö. Vi väljer därför att årligen miljömärka våra enheter, både Bishops Arms, Elite-hotell och hotell med egna varumärken. Vi arbetar aktivt på alla våra destinationer med miljö- och CSR-frågor.

Vi strävar efter att erbjuda produkter och tjänster som med bibehållen kvalitet har producerats med minsta möjliga miljöpåverkan. Genom att studera livscykeln på våra produkter, processer och tjänster är vår ambition att minimera vår konsumtion av energi och material. Vi arbetar löpande med frågor som rör energi, vatten, resursförbrukning, kemikalie- och avfallshantering för att minska vår miljöbelastning.

Vi prioriterar leverantörer som är miljöcertifierade och som har ett aktivt hållbarhetsarbete. Vår strategi och inställning är att med kompetens och engagemang öka insikten om hur vår miljö utvecklas. Detta för att skapa ett miljömedvetet företag där alla våra anställda känner sig delaktiga och tar ansvar för miljön.

Läs mer om Green Key på greenkey.se och greenkey.global.


Med reservation för ändringar och felskrivningar.